centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild

Choice-hotellen inför munskydd

Nordic Choice med flera hotell i kommunen inför munskydd för sina anställda.

centrum_artikel_host

Anställda hos Nordic Choice som driver Clarion Hotel, Quality Hotel och Comfort Hotel i Arlanda och Arlandastad inför munskydd för sina anställda. Munskyddet blir obligatoriskt för anställda med direktkontakt med gäster.
– Ända sedan coronautbrottets början så har vi infört åtgärder på våra hotell för att möta myndigheternas rekommendationer. Vi tar nu ytterligare ett steg i att öka tryggheten för våra gäster och anställda genom att införa munskydd för vår personal som är i direktkontakt med gästerna. De ska vara helt försäkrade om att vi gör allt vi kan för att deras vistelse hos oss ska vara trygg och säker, säger koncernchef Torgeir Silseth.

Sedan tidigare har choice-kedjan infört ett antal åtgärder som social distansering, handtvätt och rengöring av publika ytor. Senast nästa vecka införs munskyddsåtgärden. Även konferensdeltagare kommer att erbjudas munskydd.
– Vi vet att det finns ett uppdämt behov för människor att mötas och konferera och ser nu sakta men säkert att viljan att börja arrangera möten igen ökar. För oss har det därför varit viktigt att göra allt vad vi kan för att erbjuda säkra och trygga mötesplatser, fortsätter Silseth.

Gäster som deltar i konferenser kommer att erbjudas särskilda corona-kit med munskydd, handsprit och hanskar.
– Vi har alla fullt fokus på att ta oss igenom denna prövande tid. Det gör vi tillsammans genom att vi var och en tar ansvar för att följa myndigheternas rekommendationer, säger Silseth.

brobygget_2024
connys_helsida
fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida
mp_tack_helsida
pantamera_avc_helsida

Företagsklimatet anses vara på bättringsvägen

Näringsliv Enligt en nyligen genomförd enkät av Svenskt Näringsliv upplever företagen i Sigtuna kommun ett förbättrat företagsklimat. 154 företag i Sigtuna deltog i undersökningen "Lokalt företagsklimat", som totalt samlade svar från över 3800 företag i Stockholms län. Resultaten visar en positiv utveckling inom flera områden jämfört med föregående år.

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
mp_tack_outsider
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
connys