galan_panorama
Foto: Pressbild

Byggstart för Kicks nya lager

Förra veckan togs spadtaget för Kicks nya nordiska lager i Rosersberg.

centrum_artikel_host

Kicka nya lager väntas kosta över 200 miljoner kronor och stå klart i början av 2024. Anläggningen på 29 000 kvadratmeter ska hantera såväl varuförsäljning till butik som kundorder för bolagets snabbt växande e-handel. Etableringen medför ett stort antal jobbtillfällen i Rosersberg. Med lagret kommer Kicks även kunna växa i många år framöver.
– Det är med glädje vi är delaktiga i denna positiva och betydande vidare etablering utav KICKS, en utav de största aktörerna på den svenska marknaden. Byggnationen ger alla förutsättningar för en tillväxt på såväl den nationella som internationella marknaden, säger Jan Persson, vd på Kilenkrysset.

Lagret blir automatiserat och där har automationslösningen KNAPP implementerats vilka är en av de globala marknadsledarna för leverans av smidiga och effektiva lagerflöden.
– Vårt nya lager kommer att framtidssäkra KICKS affär och det är glädjande att implementeringen löper på enligt plan, där vi har ett nära och bra samarbete med bland annat Bockasjö och Kilenkrysset, säger David Heeroma, COO på KICKS.

Läs mer: Kicks kommer till Rosersberg

toppbanner

Sellpy etablerar logistiklager i Rosersberg

Näringsliv Second hand-aktören Sellpy hyr in sig i Rosersberg för sitt nya lager: - Vi är mycket glada att få genomföra denna affär tillsammans med Bockasjö. Att det dessutom är just Sellpy som flyttar in känns extra positivt då vi blir en aktör som kan vara med och påverka till en mer hållbar utveckling, säger Annika Persson, Vd och ägare Kilenkrysset Swe.

Här blir det 11 000 kvadratmeter shopping och restauranger

Näringsliv Arlandas nya tillbyggnad på terminal 5 i limträ börjar ta form: - - Vi är nu halvvägs i utbyggnaden av denna del av Marknadsplatsen och det är en häftig känsla att se det som tidigare synts på ritningar och i planer nu börjar bli verklighet, säger Jonas Missaoui, projektledare för verandan på Swedavia.

centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
ungdomsarbete_helsida
connys_helsida
näringslivsgalan

Nu ska kandidaterna utses

Näringsliv Nomineringar till Näringslivsgalan har stängt och nu ska juryn utse vinnarna i de fyra kategorierna: - Äntligen dags för Näringslivsgalan igen, som vi längtat! Kvällen då företagare och entreprenörer samlas till årets fest. Ta med medarbetare och nära när vi hyllar företagandet i Sigtunas alla delar, säger Björn Petersson, ordförande i Företagarna i Sigtuna kommun.

SAS säkrar likvida medel

Näringsliv SAS säkrar 700 miljoner dollar från riskkapitalfonder som förvaltas av Apollo Global Management: - Vi är glada att ha säkrat detta finansieringsåtagande från investmentfirman Apollo Global Management efter en omfattande och konkurrensutsatt process, säger styrelseordförande Carsten Dilling.

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

arbete_outsider
pantamera_out
connys
nrh
galan_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider