centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild

Byggstart för Kicks nya lager

Förra veckan togs spadtaget för Kicks nya nordiska lager i Rosersberg.

centrum_artikel_host

Kicka nya lager väntas kosta över 200 miljoner kronor och stå klart i början av 2024. Anläggningen på 29 000 kvadratmeter ska hantera såväl varuförsäljning till butik som kundorder för bolagets snabbt växande e-handel. Etableringen medför ett stort antal jobbtillfällen i Rosersberg. Med lagret kommer Kicks även kunna växa i många år framöver.
– Det är med glädje vi är delaktiga i denna positiva och betydande vidare etablering utav KICKS, en utav de största aktörerna på den svenska marknaden. Byggnationen ger alla förutsättningar för en tillväxt på såväl den nationella som internationella marknaden, säger Jan Persson, vd på Kilenkrysset.

Lagret blir automatiserat och där har automationslösningen KNAPP implementerats vilka är en av de globala marknadsledarna för leverans av smidiga och effektiva lagerflöden.
– Vårt nya lager kommer att framtidssäkra KICKS affär och det är glädjande att implementeringen löper på enligt plan, där vi har ett nära och bra samarbete med bland annat Bockasjö och Kilenkrysset, säger David Heeroma, COO på KICKS.

Läs mer: Kicks kommer till Rosersberg

connys_helsida
centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida
brobygget_2024
pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
connys
pantamera_out
centrum_outsider_host
fritidsbanken_outsider
klara_outsider
brobygget_outsider