eldsjal2024_pan

Busschaufförer får covid-knapp

Bussarna får covid-knappar med start nästa vecka. Med den så skyltas bussar och ingen biljettläsning kan ske.

centrum_artikel_host

märsta.nu rapporterade om att bussar ska kunna skyltas om vid för mycket passagerare. SL uppger att chaufförer kommer att ha tillgång till en covidknapp. Det innebär att när föraren trycker på knappen så skickas en signal till trafikledningen om att snabbt skicka ut bussar på den aktuella linjen. Kortläsare och biljettmaskin kan i samband med det inte heller användas. Trafikutförarna har rekryterat och utbildat chaufförer för kollektivtrafiken från turismnäringen, något som bland annat skett hos Transdev i Märsta. Trafiken återgår till ordinarie tidtabell på måndag 17/8.

pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida
spedition_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

centrum_host_helsida
storemore_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

steningekompani_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

storemore_out
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
spedition_outsider
stentekompani_outsider
eldsjal2024_out
pantamera_out
connys