galan_panorama
Kristoffer Tamsons (M) försåg en buss med regnbågsflagganFoto: Pressbild

Bussar flaggar med Regnbågsflaggan

Bussarna i SL-trafiken kommer att flagga med Regnbågsflaggan under Prideveckan.

centrum_artikel_host

Denna vecka är det Pridevecka och med anledning av det kommer bussarna att flagga med regnbågsflaggan. Trafikregionrådet Kristoffer Tamsons (M) var själv med och försåg en av bussarna med en flagga under måndagen.
– Att flagga med regnbågsflaggan är viktigt symbolisk handling där SL några dagar per år gör en extra markering för ett tolerant Stockholm och alla människors lika värde. Så länge jag är trafikregionråd kommer regnbågsflaggan hissas i SL-trafiken, säger Kristoffer Tamsons.

connys_helsida
toppbanner
defacto_helsida
valet2022

Ordförande för kommunrevisionen hoppar av politiken

Politik Socialdemokraternas Steffen Oxenvad lämnar politiken efter att bland annat varit ordförande i kommunrevisionen: - Jag kommer inte engagera mig politiskt i Sigtuna kommun för en överskådlig framtid. Det är såklart möjligt att jag hoppar på ett opolitiskt föreningsuppdrag, skulle möjligheten uppstå. Där saknas alltid folk, säger Steffen Oxenvad i ett uttalade.

ungdomsarbete_helsida
pantamera_avc_helsida
valet2022

Nyans fick över en procent i 14 distrikt

Politik märsta.nu rapporterade i söndags om distriktet Norra Valsta där Nyans fick cirka 6 procent av rösterna men i Södra Valsta var det över 8 procent som lade rösten på Nyans i valet till riksdagen.

centrum_sommar2022_helsida
valet2022

Bergqvist: (S) kommer med felaktigheter

Politik Socialdemokraterna gick till attack mot Liberalerna och Centerpartiet för att göra sig beroende av SD. Men det här något som avfärdas av Liberalerna: - Som vanligt kommer Socialdemokraterna och Marie Axelsson helt medvetet med rena felaktigheter, säger Pernilla Bergqvist (L).

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

galan_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
nrh
connys
pantamera_out
arbete_outsider