defacto_pan2020
Josefin Brodd blir ny politisk samordnareFoto: Pressbild/Moderaterna

Brodd ny politisk samordnare för (M)

Josefin Brodd som under många år varit politisk aktiv för Moderaterna får nu uppdraget som politisk samordnare: - Josefin är med sitt lugn, sin känsla för struktur och ordning och reda, sin långa erfarenhet inom Moderaterna i Sigtuna och de förtroendeuppdrag hon haft sedan 2014 och därmed alla de kontakter både inom politiken och förvaltningen som byggts upp som klippt och skuren för rollen som Politisk samordnare, kommenterar Olov Holst (M), gruppledare och kommunstyrelsens ordförande.

centrum_artikel_host

Brodd har sedan 2014 varit engagerad i en rad förtroendeuppdrag och även fullmäktigeuppdrag. Nu tar hon tjänstledigt från Systembolaget för att vara politisk samordnare på heltid för Moderaterna i Sigtuna kommun. Hon efterträder Helle Nyman som gått vidare till andra uppdrag. Brodd var närmast vice ordförande och har även varit ordförande för Äldre- och omsorgsnämnden. I rollen ska hon bland annat stötta kommunstyrelsens ordförande Olov Holst i det dagliga arbetet, vara en samordnande länk mellan partierna i kommunledningen och vara styrelsen behjälplig i det lokalpolitiska arbetet.

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

centrum_host_helsida

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

connys_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
oppethus_helsida_2023
humbacken_helsida
moderat_pan_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

humbacken_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_outsider_host
nrh
pantamera_out
swedol_outsider
oppethus_agy_2023_outsider