eu_valet_panorama
Foto: Street view/Google

Broarna över Arlandaleden ska repareras

Reparationen av broarna över väg 273, Arlandaleden, i Arlandastad startar nu under mars och pågår till och med november.

centrum_artikel_host

Trafikverket inleder arbetet med att reparera broarna över väg 273 som E4:an kör på. Det innebär att framkomligheten påverkas på E4:an och även på väg 273. Broarna repareras för att öka trafiksäkerheten och arbetet startas i mitten på mars och pågår till och med november.

Reparationer görs på både ovansida och undersida. Tätskikt ska bytas ut och ny asfalts ska läggas. Även kantbalkarna som håller bron på plats ska bytas.

Två körfält kommer fortsatt att vara tillgängliga i vardera riktning på bron men man kommer att minska bredden och sänka hastigheten. Under bron, alltså på väg 273 mot Arlanda, kommer ett körfält i vardera riktning att hållas öppet. Ett körfält mot Stockholm stängs av. Hastigheten sänks till 70 km/h förbi arbetsplatsen. En portal ställs även ut som en säkerhetsåtgärd.

centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
seniormassa_pan

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

mp_helsida_eu

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
seniormassa_outsider
pantamera_out
nationaldag_outsider
mp_eu_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
eu_valet_outsider
connys