vintermarknad_pan
Foto: Magnus Granhagen

Branddrabbade får parkera på Midgårdsbadet

Boende som hade parkering i Magnegatans garage får parkera tillfälligt vid Midgårdsbadet.

centrum_artikel_host

På grund av branden natten mot torsdag där uppemot 200 bilar kan ha förstörts så har kommunen upplåtit möjlighet för de boende att parkera vid Midgårdsbadet. Hela garaget var avspärrat, även markplan, så ingen kunde parkera på den delen. Det förelåg även rasrisk i garaget. Natten till torsdagen öppnade kommunen även upp Midgårdsbadet för de boende i närheten om de hade behövt evakuering, men det fanns inget behov för det.

Här kan du läsa mer om vad som gäller för dig som påverkats av branden

vintermarknad_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

moderat_pan_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
advent_kyrka_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

julmarknad_2022
dackskifte_helsida
defacto_helsida
agy_oppethus
pantamera_avc_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

dackskifteoutsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
connys
kyrka_outsider_advent
nrh
marknaden_outsider
pantamera_out
vintermarknad_outsider
centrum_outsider_host