eu_valet_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/arkiv

Brand på uteservering

Under natten brann det på en uteservering på Stationsgatan i Märsta: - Det har upprättats en anmälan, men jag kan inte se om vad, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral till märsta.nu

centrum_artikel_host

Vid 1.30-tiden i natt kallades brandkår och polis till en brand på en uteservering på ett café på Stationsgatan. Enligt brandkåren har det brunnit i lite möbler men man har släckt snabbt innan det spridit sig. Polisen meddelar att man upprättat en anmälan dock oklart om det är skadegörelse eller mordbrand.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu
seniormassa_pan

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

centrum_host_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
nationaldag_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
mp_eu_outsider
connys
seniormassa_outsider
pantamera_out
eu_valet_outsider