Garagebrand i Märsta

En garagelänga i Lyckostigen drabbades av brand under morgonen.

centrum_artikel_host

Vid 7-tiden larmades brandkår till brand i garage på Lyckostigen i Märsta. Omfattningen är oklar i nuläget. En stor insats är mobiliserad till platsen. Enligt polisen är det en bil som brann i garaget och brandkår hade kontroll på branden, man spärrade av kring garagelängan i samband med insatsen. Branden spred sig i längan och flera av garageportarna skadades. Branden är nu släckt men det ska utredas hur den startade. Även ett flertal bilar i garagen skadades.

pantamera_avc_helsida
slottsby_helsida
storemore_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

ica_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

defacto_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

wenngarn_jul_helsida
joes-helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
storemore_out
joes_outsider
swedol_outsider
wnngarn_jul_outsider
slottsby_outsider
ica_outsider
pantamera_out
connys
nrh_sigtuna