kyrka_advent _pan

Garagebrand i Märsta

En garagelänga i Lyckostigen drabbades av brand under morgonen.

centrum_artikel_host

Vid 7-tiden larmades brandkår till brand i garage på Lyckostigen i Märsta. Omfattningen är oklar i nuläget. En stor insats är mobiliserad till platsen. Enligt polisen är det en bil som brann i garaget och brandkår hade kontroll på branden, man spärrade av kring garagelängan i samband med insatsen. Branden spred sig i längan och flera av garageportarna skadades. Branden är nu släckt men det ska utredas hur den startade. Även ett flertal bilar i garagen skadades.

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

agy_oppethus
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
moderat_pan_helsida
advent_kyrka_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

centrum_host_helsida
dackskifte_helsida
connys_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh
dackskifteoutsider
centrum_outsider_host
kyrka_outsider_advent
pantamera_out
connys