moderat_sep_pan
Broholmen i Sigtuna. Brandkåren är ute med sin båt för släckning.Foto: MMS-Bild

Brand på Broholmen

Det brinner på Broholmen i Sigtuna och brandkåren är på plats med sin brandbåt för att släcka.

centrum_artikel_host

Brandkåren har efter lunchtid på måndagen bekämpat en eld på Broholmen i Sigtuna, en ö mitt emot Sjudargårdsbadet. En uppgiftslämnare berättar för märsta.nu att det är relativt odramatiskt och att branden ser ut att vara släckt nu strax före klockan 18. Brandkår har åkt ut med sin båt för att släcka.

toppbanner
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
valet2022

Ordförande för kommunrevisionen hoppar av politiken

Politik Socialdemokraternas Steffen Oxenvad lämnar politiken efter att bland annat varit ordförande i kommunrevisionen: - Jag kommer inte engagera mig politiskt i Sigtuna kommun för en överskådlig framtid. Det är såklart möjligt att jag hoppar på ett opolitiskt föreningsuppdrag, skulle möjligheten uppstå. Där saknas alltid folk, säger Steffen Oxenvad i ett uttalade.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
valet2022

Nyans fick över en procent i 14 distrikt

Politik märsta.nu rapporterade i söndags om distriktet Norra Valsta där Nyans fick cirka 6 procent av rösterna men i Södra Valsta var det över 8 procent som lade rösten på Nyans i valet till riksdagen.

ungdomsarbete_helsida
valet2022

Bergqvist: (S) kommer med felaktigheter

Politik Socialdemokraterna gick till attack mot Liberalerna och Centerpartiet för att göra sig beroende av SD. Men det här något som avfärdas av Liberalerna: - Som vanligt kommer Socialdemokraterna och Marie Axelsson helt medvetet med rena felaktigheter, säger Pernilla Bergqvist (L).

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
ridskola_2020_outsider
galan_outsider
connys
arbete_outsider
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
pantamera_out