vintermarknad_pan
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Stort pådragFoto: Magnus Granhagen
Foto: MMS-Bild

Brand i flerbostadshus på Norrbacka

Brandkår larmades strax före klockan 18 till Odensalavägen med anledning av en brand i ett flerbostadshus.

centrum_artikel_host

Vid 17.50-tiden larmades brandkår till Odensalavägen där det brinner i en lägenhet i ett flerbostadshus. Branden är fullt utvecklad och kraftiga rökpelare stiger över Norrbackaområdet. Enligt polisen finns det inga personskador i nuläget men man har spärrat av platsen så att brandkåren kan arbeta ostört. Enligt märsta.nu:s utsände på plats sprider sig elden snabbt i fastigheten och brandkår kämpar febrilt med att begränsa spridningen. Brandkår från flera stationer är på plats, bland annat Uppsala.
– Vår inriktning just nu är att låta vindkonstruktionen brinna av för att minimera risken för vattenskador i lägenheterna, säger Göran Norman, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar, till Aftonbladet

Polisen meddelar under kvällen att en anmälan om mordbrand upprättats och att bostadshuset ska undersökas av tekniker när det har svalnat. Området är fortstat avspärrat. Boende har evakuerats.

dackskifte_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

advent_kyrka_helsida
centrum_host_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

agy_oppethus
julmarknad_2022
connys_helsida
moderat_pan_helsida
vintermarknad_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

vintermarknad_outsider
dackskifteoutsider
centrum_outsider_host
kyrka_outsider_advent
connys
marknaden_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
pantamera_out
nrh