centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Stort pådragFoto: Magnus Granhagen
Foto: MMS-Bild

Brand i flerbostadshus på Norrbacka

Brandkår larmades strax före klockan 18 till Odensalavägen med anledning av en brand i ett flerbostadshus.

centrum_artikel_host

Vid 17.50-tiden larmades brandkår till Odensalavägen där det brinner i en lägenhet i ett flerbostadshus. Branden är fullt utvecklad och kraftiga rökpelare stiger över Norrbackaområdet. Enligt polisen finns det inga personskador i nuläget men man har spärrat av platsen så att brandkåren kan arbeta ostört. Enligt märsta.nu:s utsände på plats sprider sig elden snabbt i fastigheten och brandkår kämpar febrilt med att begränsa spridningen. Brandkår från flera stationer är på plats, bland annat Uppsala.
– Vår inriktning just nu är att låta vindkonstruktionen brinna av för att minimera risken för vattenskador i lägenheterna, säger Göran Norman, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar, till Aftonbladet

Polisen meddelar under kvällen att en anmälan om mordbrand upprättats och att bostadshuset ska undersökas av tekniker när det har svalnat. Området är fortstat avspärrat. Boende har evakuerats.

fritidsbanken_helsida
connys_helsida
brobygget_2024
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

14 miljoner till utsatta skolor i kommunen

Nyheter Skolverket har delat ut cirka 14,5 miljoner kronor till tre skolor i kommunen: - Regeringen vill göra det mer attraktivt att arbeta på skolor med svårare förutsättningar, uppger skolminister Lotta Edholm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
fritidsbanken_outsider
connys
klara_outsider