centrum_panorama_hostshopping
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Bråk i Märsta: En skadad och fyra gripna

En person skadades och fyra greps i samband med ett bråk i Märsta under lördagsförmiddgen.

centrum_artikel_host

En våldsam incident utspelade sig tidigt idag på en offentlig plats i Märsta, där flera personer var inblandade i ett bråk som resulterade i att en man skadades allvarligt. Polis och ambulans anlände snabbt till platsen för att hantera situationen och ta reda på vad som hade inträffat.

Vid den senaste uppdateringen klockan 10:14 hade fyra personer gripits i samband med händelsen. Den skadade mannen fördes till sjukhus med ambulans för att få vård.

Vid uppdateringen klockan 10:38 hade ytterligare en person tagits in för förhör av polisen. Brottsplatsen hade spärrats av, och en husrannsakan planerades i ett fordon inom polisens avspärrningsområde.

Under bråket hotades två vittnen med ett vapen, även om de inte fysiskt skadades. För närvarande misstänks de inblandade för flera brott, inklusive grov misshandel, grovt olaga hot, övergrepp i rättssak och brott mot knivlagen.

Polisen fortsätter att undersöka händelsen för att klargöra alla omständigheter och identifiera de ansvariga. Vi kommer att fortsätta rapportera om utvecklingen av detta ärende när mer information blir tillgänglig.

Uppdaterad 11.19

connys_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
brobygget_2024

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
klara_outsider
connys