kommun_skoterska
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Bråk i Märsta: En skadad och fyra gripna

En person skadades och fyra greps i samband med ett bråk i Märsta under lördagsförmiddgen.

centrum_artikel_host

En våldsam incident utspelade sig tidigt idag på en offentlig plats i Märsta, där flera personer var inblandade i ett bråk som resulterade i att en man skadades allvarligt. Polis och ambulans anlände snabbt till platsen för att hantera situationen och ta reda på vad som hade inträffat.

Vid den senaste uppdateringen klockan 10:14 hade fyra personer gripits i samband med händelsen. Den skadade mannen fördes till sjukhus med ambulans för att få vård.

Vid uppdateringen klockan 10:38 hade ytterligare en person tagits in för förhör av polisen. Brottsplatsen hade spärrats av, och en husrannsakan planerades i ett fordon inom polisens avspärrningsområde.

Under bråket hotades två vittnen med ett vapen, även om de inte fysiskt skadades. För närvarande misstänks de inblandade för flera brott, inklusive grov misshandel, grovt olaga hot, övergrepp i rättssak och brott mot knivlagen.

Polisen fortsätter att undersöka händelsen för att klargöra alla omständigheter och identifiera de ansvariga. Vi kommer att fortsätta rapportera om utvecklingen av detta ärende när mer information blir tillgänglig.

Uppdaterad 11.19

EXTRA

Skatten ökar och SL-kortet blir dyrare

Politik Region Stockholm meddelade på onsdagen sin budget för det kommande året, och den innebär en kärv verklighet för länets invånare. SL-kortet blir 50 kronor dyrare, och skatten höjs med 30 öre per intjänad hundralapp.

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
adhd_kommun
centrum_host_helsida
nrh_sigtuna

Kommunen växer mest i Skånela och Märsta

Nyheter Sigtuna kommun har under de senaste åren varit på stark tillväxtspår, och enligt färsk statistik från Statistiska centralbyrån (SCB) har befolkningen ökat betydligt. Vid årsskiftet 2023 hade kommunen nått en befolkning på 51 876 invånare, en ökning med imponerande 20 procent under den senaste tioårsperioden.

ica_helsida

Man greps med vapen och kniv

Blåljus En dramatisk händelse utspelade sig idag på Terminal 5 på när en man greps vid säkerhetskontrollen med ett vapen och en kniv i sitt handbagage.

joes-helsida

SJ utökar trafiken till Arlanda

Nyheter Från och med den 10 december 2023 kommer SJ att implementera en spännande ny tidtabell som kommer att påverka resenärer över hela landet. En av de mest efterlängtade förändringarna är återinförandet av direkttåg mellan Stockholm och Uppsala, som lovar att minska restiden mellan de två städerna avsevärt.

mp_ute_helsida

Mälardslasrådet träffas om Arlandas framtid

Politik 70 politiker från Mälardalsrådets infrastruktursamarbete kommer att samlas på Clarion Hotel Arlanda Airport för att diskutera och fatta beslut om framtiden för transportnätverket i Stockholm-Mälarregionen. Målet är att förbättra regionens internationella tillgänglighet och öka konkurrenskraften.

connys_helsida

Idoler och fältare gör gemensam sak mot psykisk ohälsa

Nyheter I en inspirerande sammanslagning av engagemang och kreativitet samlades Sigtuna kommuns fältassistenter Pelle, Camilla, Roger och Carina tillsammans med välkända artister och en passionerad föreläsare i Råbergshallen förra lördagen. Syftet med evenemanget var att sprida medvetenhet om psykisk hälsa och samla in medel till förmån för Suicide Zero.

Pristak på Arlanda införs

Nyheter Arlanda har länge varit föremål för resenärers ilska över de hutlösa matpriserna som erbjuds vid terminalerna. Nu, som ett svar på dessa klagomål, tar Swedavia ett steg mot att sätta stopp för de tokdyra måltiderna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
ica_outsider
connys
pantamera_out
swedol_outsider
kommun_adhd_outsider
nrh
joes_outsider
centrum_outsider_host
kommun_skoterska_outsider
mp_ute_outsider