centrum_panorama_hostshopping
Jimmy Karlsson var besviken på både domare och sina spelare efter derbyförlustenFoto: Daniel Iskander/Arkiv

Skånela rånat på poäng

Det var stort drama i Rimbo när Skånela i slutsekunderna blev rånade på en poäng: - Vi har bollen inne två gånger men domarna dömer för frikast och sen straff som vu tyvärr missar, säger Jimmy Karlsson, tränare för Skånela.

centrum_artikel_host

Med sekunder kvar har Skånela bollen i mål, men det godkänns inte och istället blir det frikast till Skånela. Direkt därpå kommer mål igen för Skånela men denna gång blir det straff och direkt rött kort på Rimbos Ken Tollbring, straffen den missade Skånela och det var rejält uppröt i skånelalägret efteråt:
– Domarna vill inte ge oss målet, det var kanske inte en domarskandal men en rejäl domarsituation som avgjorde matchen, sa Jimmy Karlsson, tränare, till märsta.nu

Missade mycket
Slutresultatet skrevs till 24-23. Dessförinnan hade Skånela gjort sig själva en otjänst genom att ligga under med 4-1 från start. Dock lyckas man vända och leder i paus med två bollar samt tidigt i andra med tre:
– Vi leder trots att vi inte är bra, vi skulle haft 5-6 mål på dem istället men bränner för mycket lägen och gör tekniska fel, menar Karlsson.

Vändning i andra
Med en kvart kvar är Rimbo förbi och med sex minuter att spela är ledningen tre bollar för hemmalaget. Skånela kommer upp i 24-23 men det sista målet gick man miste om:
– Vi var oskarpa framåt, det brukar vara mycket mål när vi möter Rimbo men denna gång var det tvärtom, försvaret var bra men våra stjärnor ska göra mål. De gör två totalt medan Rimbos Tolvåring levererar 13 mål, analyserar Karlsson.

Målen
Ladan 7, Rahali 4, Hedvall 2, Byström 2, Frank 2, Söderman 2, Olsson 2, Filén, Nielsen

Publik: 615

centrum_host_helsida
herrallsvenskan

Skickade ner rivalen i Division 1

Handboll Skånela satte spiken i kistan för Rimbos allsvenska sejour, under fredagen besegrade man antagonisterna från landet och skickade samtidigt ner dem i Division 1.

defacto_helsida
dack_helsida

Jimmy Karlsson ny klubbchef

Handboll Skånela IF har utsett avgående tränaren Jimmy Karlsson till ny klubbchef: - Jag är mycket glad och stolt över att ha fått detta erbjudande. Det är med den största respekt och ödmjukhet jag valt att tacka ja till denna chans, säger Karlsson i ett uttalande.

ica_helsida
connys_helsida

Lyckat projekt med Spring och lek i Rosersberg

Sport Spring och lek som sedan i höstas drivs som ett samarbete mellan kommunen och Rosersbergs IK uppges vara ett lyckat projekt: - För Sigtuna kommuns del var det självklart att vara med och stötta det här initiativet från Rosersbergs IK. För oss är det jätteviktigt att på olika sätt kunna bidra till att barns möjligheter till god hälsa och ett aktivt liv främjas, säger Monica Fries.

damallsvenskan

Säkrat kval för Skånela

Handboll Skånela tog en poäng av seriesegraren Aranäs och är därmed klara för kval: - En viktig poäng, skönt inför sista omgången, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter slutsignalen.

pantamera_avc_helsida
EXTRA

Historisk bedrift av RA19 – Kvalar till Allsvenskan

Innebandy Den gångna helgen blev RA19 klara för kval till Allsvenskan: - Ett historiskt sådant då varken Rosersberg eller Arlanda tidigare haft damerna i ett Allsvenskt kval så det är självklart riktigt kul, säger tränare Daniel Eklund.

joes-helsida
hockeyettan

Säsongen över för Wings

Ishockey Som väntat krävdes en bedrift av Wings mot Vännäs med tre poäng och mål för att knipa play off-plats. Det blev bara två och därmed spelar det ingen roll för Wings vad som händer i Kalix.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dack_outsider
connys
joes_outsider
pantamera_out
nrh
centrum_outsider_host
ica_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider