centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi

Insatsen avslutad på Arlanda – Inget farligt föremål hittat

Polis kallades till Arlanda vid 13.30-tiden efter att man hittat en väska med misstänkt föremål.

centrum_artikel_host

Det var vid 13.30-tiden som en väska med innehåll som inte kan avfärdas som ofarligt hittades i avgångshallen. Väskan undersöks av polisens bombtekniker och det finns mindre avspärrningar runt avgångshallen i Terminal 4. Flygtrafiken ska inte ha påverkats. Polis har kontakt med väskans ägare som skulle resa utrikes enligt SVT.

Polisen meddelade vid 17.30-tiden att insatsen är avslutad och att väskan inte innehöll något föremål. Avspärrningarna har hävts i den del av terminalen som spärrades av.

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

moderat_pan_helsida

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

humbacken_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
centrum_host_helsida
oppethus_helsida_2023

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
humbacken_outsider
centrum_outsider_host
oppethus_agy_2023_outsider
pantamera_out
nrh
ridskola_2020_outsider
connys