centrum_panorama_hostshopping
Vincent MolénFoto: Nico van Dartel

BMX-landslaget redo för EM i Verona

Cyklister från Märsta BMX är uttagna till EM i Verona

centrum_artikel_host

Johan Fransson, förbundskapten för BMX-landslaget, uttrycker stor entusiasm inför helgens Europamästerskap i BMX, som äger rum i Verona, Italien. ”Jag ser väldigt mycket fram emot detta EM. Det har varit ett litet break sedan vi var ute sist så extra kul att vara i väg,” säger Fransson.

Det svenska laget som ska tävla i EM består av tre lovande cyklister:
Vincent Molén från Märsta BMX
William Lindström från Malmö BMX
Jesper Wahlberg från Märsta BMX

Med stark representation från Märsta BMX hoppas laget på framgångar i Verona. De tre cyklisterna har alla visat stor potential och är redo att mäta sina krafter mot Europas bästa BMX-åkare. Förbundskaptenen Fransson är optimistisk och ser fram emot att se hur laget presterar på den internationella scenen.

EM i Verona är en viktig tävling för BMX-landslaget och en möjlighet för de svenska åkarna att visa upp sina färdigheter och konkurrera med några av de bästa i Europa. Med förberedelserna i ryggen och en positiv inställning är laget redo att ge sitt bästa och hoppas på framstående resultat under helgen.

fritidsbanken_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

pantamera_avc_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

centrum_host_helsida
brobygget_2024
connys_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

mp_tack_helsida

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Sigtunakampen är tillbaka

kampsport Efter en paus på 25 år återvände Sigtunakampen till Prästängshallen den 4:e maj, arrangerad av Sigtuna Budoklubb. Trots sin långa frånvaro visade tävlingen sig vara en imponerande återkomst, med 163 deltagare från 23 judoklubbar över hela landet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
mp_tack_outsider
brobygget_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
connys
centrum_outsider_host