helsida_bostad
Einar LundbergFoto: Nico van Dartel
Vincent MolénFoto: Nico van Dartel
Jesper WahlbergFoto: Privat

BMX-cyklister i Europacupen

Märsta BMX har haft deltagare på Europacupen i Verona i början av april.

centrum_artikel_host

I början av april var tre cyklister från Märsta BMX på Europacupen i Verona, Italien. Jesper Wahlberg, 14, vann båda dagarna mot Europas bästa motstånd och totalen av Boys13 förra året. Vincent Molén tävlade u Junior men som förstaårsjunior och är med i landslaget. Han kom till 1/8-final på första dagen och 1/4-final på andra dagen. Landslagsstjärnan Einar Lundberg i U23 som numera bor i Schweiz för att träna och tävla gick till 1/4-final båda dagarna och kom med i Topp och Talang för OS. Samtliga dessa tre ska även vara med på Europacupen 16-18/4 i Zolder.

connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida
toppbanner
defacto_helsida
ungdomsarbete_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

pantamera_avc_helsida
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
arbete_outsider
swedol_outsider
nrh
connys