sap_feb_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Blottare jagades på Sätuna

En man blottade sig för en kvinna och hennes barnbarn på Västra Bangatan vid stationen: - Vi sökte men hittade inte honom, säga Anna Westberg vid Polisens ledningscentral.

centrum_artikel_host

Klockan 14.44 fick polisen in samtal av en kvinna som berättade att en man blottat sig och tagit på sitt kön framför henne och barnbarnet. Polis åkte till Västra bangatan i närheten av stationen för att söka efter mannen men utan resultat. En anmälan om sexuellt ofredande kommer att upprättas enligt Polisen.

märsta,nu har varit i kontakt med kvinnan som blev utsatt. Hon berättar att han greppade tag om sitt kön och uppmanar nu föräldrar att hålla koll i Norrbackaområdet efter mannen.

steningekompani_helsida
pantamera_avc_helsida
funkisfest_helsida
connys_helsida
foraldranatverk_helsida

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Politik Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

skridskodisco_helsida
centrum_host_helsida

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

A-traktorer fortsätter öka

Notiser Den senaste utvecklingen inom användningen av A-traktorer i Sverige och särskilt i Sigtuna kommun visar en markant ökning under det senaste decenniet, med fortsatt tillväxt under 2023. Enligt nyligen publicerade siffror från Trafikanalys har antalet A-traktorer i Sigtuna ökat för tredje året i rad, vilket pekar på en stadigt växande trend i regionen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

skridskodisco_outsider
funkisfest_outsider
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
foraldranatverk_outsider
stentekompani_outsider
pantamera_out
connys