Foto: Jamshid Jamshidi

Blottare från Märsta döms

En märstabo i 20-årsåldern döms för sexuellt ofredande för att han blottat sig för två kvinnor i Märsta samt onanerat utanför Väsby station.

centrum_artikel_host

Vid två tillfällen förra sommaren blottade sig mannen för två kvinnor i Märsta, ena gången i Steninge och andra gången i centrala Märsta. Några dagar tidigare hade han dessutom onanerat utanför Väsby station i anslutning till en kvinna. Han döms nu för tre fall av sexuellt ofredande, dock förnekar han brott. Han döms nu till dagsböter på totalt 16 000 kronor och ska betala skadestånd till kvinnorna, en av dem ska få skadestånd på 5000 kronor, ett högre belopp än de andra två vilket motiveras av att hon vid tillfället var 18 år.

centrum_host_helsida
defacto_helsida
ica_helsida
wenngarn_jul_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

slottsby_helsida
pantamera_avc_helsida
joes-helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

connys_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

storemore_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
ica_outsider
wnngarn_jul_outsider
centrum_outsider_host
joes_outsider
storemore_out
connys
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
slottsby_outsider
swedol_outsider