centrum_panorama_hostshopping

Blodig man hittad i trapphus

Polisen larmades till Valsta med anledning av att en skadad man hittades: - Det är någon form av stickvapen som använts, säger Pär Fahlström vid Polisens ledningscentral.

centrum_artikel_host

Det var vid 16-tiden som polisen larmades till ett bostadsområde i Valsta med anledning av att en blödande man hittats på innergården eller i anslutning till en port. Polisen befarar att mannen skadads med någon form av stickvapen. En förundersökning gällande grov misshandel har inletts och man har inlett teknisk undersökning av platsen. Ingen person har just nu frihetsberövats i ärendet. Mannen var vaken och talbar när han fördes till sjukhus.

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Kultur & Nöje På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

pantamera_avc_helsida
oppethus_helsida_2023
humbacken_helsida
centrum_host_helsida
mordet på Norrbacka

Söker vittnen efter dödskjutning

Nyheter Polisen uppges vara i ett intensivt skede kring dödsskjutningen på Norrbacka i oktober och söker därför fler vittnen: - Utredarna har jobbat mycket intensivt sedan händelsen och fått genombrott i utredningen som har föranlett att misstänkta personer kunnat identifieras och frihetsberövas. Fler frihetsberövanden kan inte uteslutas, skriver Polisen i ett pressmeddelande.

connys_helsida
EXTRA

Polis utreder mordförsök efter skjutning

Nyheter Det var under lördagen som polis larmades till en adress i centrala Märsta sedan man hittat skotthål i en bostad. Ingen har ännu gripits och polis uppmanar allmänhet som har tips att höra av sig.

defacto_helsida
moderat_pan_helsida

Polis utredde skottljud – Inga tecken på skjutning

Nyheter Polis fick vid 11.30-tiden samtal om skottlossning i Märsta. Ett stort pådrag larmades till ett område som låg i närheten av en skola: - Inget tyder på att det varit någon skottlossning, säger Towe Hägg vid Polisens ledningscentral.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
humbacken_outsider
ridskola_2020_outsider
oppethus_agy_2023_outsider
connys
nrh