eu_valet_panorama
Karsten Bjärbo (KD)Foto: Sigtuna kommun

Bjärbo hotades att bli nedkastad på spåret

Karsten Bjärbo är en av flera ledande stockholmspolitiker som hotats. - Jag valde att inte polisanmäla av rädsla för att hotet skulle eskalera, säger Karsten till Radio Stockholm.

centrum_artikel_host

Radio Stockholm rapporterar om att flera ledande politiker i länet hotats. En enkät till 223 politiker i länet som 70 procent svarat på har cirka hälften uppgett att de har hotats. En av dessa är Karsten Bjärbo (KD) som konfronterades vid tågperrongen. Någon kom fram till honom och hotade honom att han skulle kasta ner honom på spåren. Karsten valde att inte polisanmäla av rädsla för att hotet skulle eskalera i sådana fall. Hot mot politiker är att betrakta som ett hot mot vår demokrati enligt Isak Hjortzberg, gruppchef för Demokrati- och hatbrottsgruppen.

seniormassa_pan
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu
centrum_host_helsida

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

connys_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nationaldag_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
mp_eu_outsider
seniormassa_outsider
nrh_sigtuna
connys
eu_valet_outsider
pantamera_out