moderat_pan_nov
Karsten Bjärbo (KD)Foto: Sigtuna kommun

Bjärbo hotades att bli nedkastad på spåret

Karsten Bjärbo är en av flera ledande stockholmspolitiker som hotats. - Jag valde att inte polisanmäla av rädsla för att hotet skulle eskalera, säger Karsten till Radio Stockholm.

centrum_artikel_host

Radio Stockholm rapporterar om att flera ledande politiker i länet hotats. En enkät till 223 politiker i länet som 70 procent svarat på har cirka hälften uppgett att de har hotats. En av dessa är Karsten Bjärbo (KD) som konfronterades vid tågperrongen. Någon kom fram till honom och hotade honom att han skulle kasta ner honom på spåren. Karsten valde att inte polisanmäla av rädsla för att hotet skulle eskalera i sådana fall. Hot mot politiker är att betrakta som ett hot mot vår demokrati enligt Isak Hjortzberg, gruppchef för Demokrati- och hatbrottsgruppen.

defacto_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

centrum_host_helsida
dackskifte_helsida
julmarknad_2022
pantamera_avc_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

advent_kyrka_helsida
connys_helsida
agy_oppethus
moderat_pan_helsida
vintermarknad_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

dackskifteoutsider
vintermarknad_outsider
pantamera_out
marknaden_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
centrum_outsider_host
connys
kyrka_outsider_advent
swedol_outsider