centrum_panorama_hostshopping
Nästan 400 åskådare såg Skånela och Huddinge spela 27-27 i VikingahallenFoto: Magnus Granhagen

Bittert slut för Skånela mot Huddinge

Skånela var bara sekunden från att besegra Huddinge på söndagen men med matchens sista kast lyckades Huddinge kvitter.

centrum_artikel_host

Skånela var i behov av två poäng i bottenmötet mot Huddinge. Det såg också ut att bli så men i matchens 60:e minut kastade Huddinge in kvitteringen till 27-27. Ett bittert slut. Det var för övrigt en match som Skånela med facit i hand ska vara nöjda med en poäng. Huddinge ledde flera gånger, med upp till 4 mål. I början av andra var ledningen även fem mål. Sista tjugo minuterna går Skånela från 15-21 till 27-26 innan Huddinge lyckas kvittera. Vilma Viberg gjorde 27-26 med bara tretton sekunder kvar. Ett vilt firande bröt ut men Skånela lyckades alltså inte hålla undan. Därmed är man fortsatt nästjumbo i tabellen.

fritidsbanken_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

connys_helsida
centrum_host_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

pantamera_avc_helsida
brobygget_2024
mp_tack_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Sport I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

Sport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
mp_tack_outsider
brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
nrh_sigtuna