sap_feb_pan
Nästan 400 åskådare såg Skånela och Huddinge spela 27-27 i VikingahallenFoto: Magnus Granhagen

Bittert slut för Skånela mot Huddinge

Skånela var bara sekunden från att besegra Huddinge på söndagen men med matchens sista kast lyckades Huddinge kvitter.

centrum_artikel_host

Skånela var i behov av två poäng i bottenmötet mot Huddinge. Det såg också ut att bli så men i matchens 60:e minut kastade Huddinge in kvitteringen till 27-27. Ett bittert slut. Det var för övrigt en match som Skånela med facit i hand ska vara nöjda med en poäng. Huddinge ledde flera gånger, med upp till 4 mål. I början av andra var ledningen även fem mål. Sista tjugo minuterna går Skånela från 15-21 till 27-26 innan Huddinge lyckas kvittera. Vilma Viberg gjorde 27-26 med bara tretton sekunder kvar. Ett vilt firande bröt ut men Skånela lyckades alltså inte hålla undan. Därmed är man fortsatt nästjumbo i tabellen.

steningekompani_helsida
funkisfest_helsida
hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

connys_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

skridskodisco_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

foraldranatverk_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
foraldranatverk_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
stentekompani_outsider
nrh_sigtuna
connys
skridskodisco_outsider
funkisfest_outsider