vintermarknad_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Bilrån i Sigtuna under natten

Under natten skedde ett inbrott i Sigtuna och man kom över en bil som sedan övergavs i Arlandatrakten.

centrum_artikel_host

Vid 3.30-tiden skedde ett inbrott i Sigtuna. Någon tog sig in i bostaden genom att krossa ett fönster och därefter tvingade man till sig bilnycklar. Bilen stals från uppfarten och hittades i Arlandatrakten efter en stund. En teknisk undersökning har påbörjats enligt Polisen. Ingen är ännu gripen och ärendet rubriceras som grovt rån. Ingen person skadades fysiskt i samband med rånet.

dackskifte_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

pantamera_avc_helsida
moderat_pan_helsida
connys_helsida
vintermarknad_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

agy_oppethus
defacto_helsida
centrum_host_helsida
julmarknad_2022
advent_kyrka_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

vintermarknad_outsider
swedol_outsider
nrh
marknaden_outsider
connys
centrum_outsider_host
dackskifteoutsider
kyrka_outsider_advent
pantamera_out
ridskola_2020_outsider