vintermarknad_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/arkiv

Bilrån i Märsta

En person rånades på sin bil vid Circle K i Märsta av två personer med vapenliknande föremål under natten: - De stod och väntade runt hörnet, säger Sven-Erik Olsson vid Polisens ledningscentral.

centrum_artikel_host

Det var vid 1.20-tiden som polis larmades till Valstavägen vid Circle K med anledning av att en person uppget att denne rånats på sin bil. Två gärningsmän hotade till sig bilen med hjälp av ett vapenliknande föremål som de visade upp.
Därefter lämnade de platsen och polisen har larmat ut bilen. En anmälan om grovt rån har upprättats. Ingen är i skrivande stund gripen.

I samband med att gärningsmännen körde iväg ska de ha backat in i en bil som stod och tankade. Polisen har inga spår efter gärningsmännen. Det rör sig om en Nissan Qashqai.

Uppdaterad kl. 10.02

dackskifte_helsida
moderat_pan_helsida
centrum_host_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
vintermarknad_helsida
advent_kyrka_helsida
julmarknad_2022

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

marknaden_outsider
dackskifteoutsider
vintermarknad_outsider
connys
kyrka_outsider_advent
nrh
centrum_outsider_host
swedol_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider