sap_feb_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/arkiv

Bilrån i Märsta

En person rånades på sin bil vid Circle K i Märsta av två personer med vapenliknande föremål under natten: - De stod och väntade runt hörnet, säger Sven-Erik Olsson vid Polisens ledningscentral.

centrum_artikel_host

Det var vid 1.20-tiden som polis larmades till Valstavägen vid Circle K med anledning av att en person uppget att denne rånats på sin bil. Två gärningsmän hotade till sig bilen med hjälp av ett vapenliknande föremål som de visade upp.
Därefter lämnade de platsen och polisen har larmat ut bilen. En anmälan om grovt rån har upprättats. Ingen är i skrivande stund gripen.

I samband med att gärningsmännen körde iväg ska de ha backat in i en bil som stod och tankade. Polisen har inga spår efter gärningsmännen. Det rör sig om en Nissan Qashqai.

Uppdaterad kl. 10.02

spedition_helsida
skridskodisco_helsida

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Politik Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

funkisfest_helsida
foraldranatverk_helsida
fritidsbanken_sportlov
centrum_host_helsida
connys_helsida

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

A-traktorer fortsätter öka

Notiser Den senaste utvecklingen inom användningen av A-traktorer i Sverige och särskilt i Sigtuna kommun visar en markant ökning under det senaste decenniet, med fortsatt tillväxt under 2023. Enligt nyligen publicerade siffror från Trafikanalys har antalet A-traktorer i Sigtuna ökat för tredje året i rad, vilket pekar på en stadigt växande trend i regionen.

sportlov
steningekompani_helsida
pantamera_avc_helsida

Nya insatser för att stoppa utbrottet av granbarkborre

Notiser I kampen mot granbarkborren tar Sigtuna kommun nu ett aktivt steg genom att bekämpa dess spridning. I skogskanterna kan du möjligen se nedfällda granar, en del av det pågående arbetet med att förbereda inför granbarkborrens svärmningssäsong senare i vår.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

skridskodisco_outsider
nrh_sigtuna
funkisfest_outsider
foraldranatverk_outsider
stentekompani_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
spedition_outsider
pantamera_out