sap_feb_pan
Foto: Pressbild

Bilprovningen tecknar sponsoravtal med Skånela

Bilprovningen och Skånela IF har tecknat ett sponsoravtal i syfte att driva tryggare idrott för barn och unga.

centrum_artikel_host

Skånela IF är en av de första föreningarna i landet som Bilprovningen sponsrar. Detta i syfte att skapa tryggare vägar till både träning och klassrum. Utöver ekonomiskt stöd ska man även implementera stöd från Friends i trygghetsfrågor.
– Handbollen har gjort Vikingahallen till ett andra hem för många barn och ungdomar här i kommunen. Det är lika viktigt att känna sig trygg där och i sin idrott som i skolan och hemmet. Därför känns vår modell för sponsring så rätt. Vi är stolta över vårt initiativ och skulle vilja uppmuntra fler att göra likadant, säger Rickard Fridolfsson, Bilprovningens stationschef i Märsta och Rosersberg.

Skånela IF kommer tillsammans med Friends att genomföra en trygghetsenkät som deras aktiva mellan 11-18 år svarar på. Det ska rendera i en kartläggning och strategin för föreningens fortsatta trygghetsarbete.
– Alla vuxna i alla lägen behöver ta sitt ansvar för att skapa trygghet för barn och unga. Detta samarbete är ett fantastiskt exempel på när tre helt olika organisationer i samhället hjälps åt för att ta just det ansvaret och dra nytta av varandra – allt för barns bästa, säger Calle Gustafsson, utbildningschef på Friends

SigtunaHöjden prisas med eventpriset

Näringsliv SigtunaHöjdens Lotta Giesenfeld Boman tog emot Stora Eventpriset i samband med Eventmässan tidigare i veckan:- Det är helt klart en fantastisk ära! Jag ser det som ett kvitto på att vi gör rätt saker, gör intryck hos våra branschkollegor, inspirerar och banar väg för andra att satsa på en hållbar framtid, säger Lotta.

centrum_host_helsida

Ryanair utökar med två linjer

Näringsliv Ryanair expanderar sitt flygutbud från Stockholm Arlanda Airport genom att lägga till nya linjer till Vilnius i Litauen och den populära ön Rhodos i Grekland.

Kraftig ökning av flyg till Nordamerika

Näringsliv Stockholm Arlanda Airport kommer att se en betydande ökning av tillgängligheten till Nordamerika när två nya långlinjer läggs till det befintliga utbudet från flygplatsen. Från och med mitten av april kommer både United Airlines och Delta Air Lines att återvända och trafikera linjer från Stockholm Arlanda till Newark och JFK under sommarsäsongen 2024.

fritidsbanken_sportlov
pantamera_avc_helsida
steningekompani_helsida
skridskodisco_helsida

WayCup etablerar på Terminal 5

Näringsliv WayCup etablerar sig på Arlanda med ett unikt koncept som skapar en balans mellan njutning och hållbarhet. Bakom detta initiativ står Nordrest och North Way & Co, företag som strävar efter att förbättra framtiden genom innovativa matupplevelser.

spedition_helsida
connys_helsida

Här finns jobben på Arlanda

Näringsliv Swedavia genomförde rekryteringsdag på Arlanda i samarbete med ett omfattande antal arbetsgivare på flygplatserna. Över 30 företag deltog på Arlanda och efterfrågan är stor hos Arlandas aktörer.

sportlov
funkisfest_helsida

Ökad tågtrafik till kombiterminalen i Rosersberg

Näringsliv Efter en ökad efterfrågan från kontinenten har antalet avgångar mellan YILPORT Stockholm Nord och Europa fördubblats, tack vare Spedition Bode och Kombiverkehrs satsning på utökad tågservice. Från och med januari ökar Europapendeln från tre till sex regelbundna avgångar per vecka.

Nya etableringar hos Corem i Arlandastad

Näringsliv Fastighetsbolaget Corem välkomnar tre betydande hyresgäster, Rikshem, UPS och Industrisupport i Stockholm, till sina specialanpassade lokaler i Arlandastad. Denna expansionsstrategi stärker Corems närvaro och bekräftar förtroendet från framstående företag inom olika branscher.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
funkisfest_outsider
skridskodisco_outsider
stentekompani_outsider
pantamera_out
spedition_outsider
connys
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host