kyrka_advent _pan
Foto: Pressbild

Bilprovningen tecknar sponsoravtal med Skånela

Bilprovningen och Skånela IF har tecknat ett sponsoravtal i syfte att driva tryggare idrott för barn och unga.

centrum_artikel_host

Skånela IF är en av de första föreningarna i landet som Bilprovningen sponsrar. Detta i syfte att skapa tryggare vägar till både träning och klassrum. Utöver ekonomiskt stöd ska man även implementera stöd från Friends i trygghetsfrågor.
– Handbollen har gjort Vikingahallen till ett andra hem för många barn och ungdomar här i kommunen. Det är lika viktigt att känna sig trygg där och i sin idrott som i skolan och hemmet. Därför känns vår modell för sponsring så rätt. Vi är stolta över vårt initiativ och skulle vilja uppmuntra fler att göra likadant, säger Rickard Fridolfsson, Bilprovningens stationschef i Märsta och Rosersberg.

Skånela IF kommer tillsammans med Friends att genomföra en trygghetsenkät som deras aktiva mellan 11-18 år svarar på. Det ska rendera i en kartläggning och strategin för föreningens fortsatta trygghetsarbete.
– Alla vuxna i alla lägen behöver ta sitt ansvar för att skapa trygghet för barn och unga. Detta samarbete är ett fantastiskt exempel på när tre helt olika organisationer i samhället hjälps åt för att ta just det ansvaret och dra nytta av varandra – allt för barns bästa, säger Calle Gustafsson, utbildningschef på Friends

advent_kyrka_helsida

Stort intresse för julmarknaden

Näringsliv Sigtuna Julmarknad startar igen söndag 27:e november och intresset uppger vara stort efter pandemin: - Det har varit ett väldigt högt tryck på årets marknadsplatser. Det är så roligt att se hur uppskattad och efterlängtad marknaden fortsätter att vara av både knallar och besökare, säger Annica Jansson, vd Destination Sigtuna.

Norwegian storsatsar på Arlanda i sommar

Näringsliv I Norwegians sommarprogram finn ett 50-tal linjer från Arlanda: - Vi är glada över att kunna presentera ett gediget program för nästa sommar. Förra sommarsäsongen visade på en stor reslust i de nordiska länderna och vi förväntar att den trenden fortsätter under 2023, säger Magnus Maursund, Norwegians koncerndirektör för Network, Pricing & Optimisation.

moderat_pan_helsida
agy_oppethus
defacto_helsida
dackskifte_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida

Näringslivsmässa arrangeras i december

Näringsliv Sigtuna kommun bjuder in till en ny näringslivsmässa i Scandinavian XPO i december: - Vi vill kunna erbjuda ett av Sveriges bästa företagsklimat. Det kan vi bara få genom att ha en bra dialog och kontakt med våra företag, säger Annika Bröms, näringslivschef i Sigtuna kommun.

Sigtuna kommuns företagsklimat fortsätter neråt

Näringsliv Svenskt Näringsliv rankar Sigtunas företagsklimat på plast 81 i landet av 290 kommuner: - Förändringarna sedan förra året är överlag små i Sigtuna. De tydligaste förbättringarna kan vi se i kommunens upphandling och i konkurrens från kommunens verksamheter, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv Stockholm.

Skincity har flyttat in i nya lokaler i Rosersberg

Näringsliv Ett år efter att spadtaget tagits för Skincity har företaget nu flyttat in: - Med bra planering och förberedelser, lyckades vi packa ner det gamla lagret efter stängning den 19:e juli. Under den 20:e juli, som för övrigt var årets varmaste dag, jobbade alla hårt med att få upp samtliga 70.000 produkter på hyllorna, för att vi sedan dagen därpå skulle kunna serva kunderna som vanligt, säger VD Sofie Jacobsson, Head of Supply Chain & Customer Service.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

dackskifteoutsider
swedol_outsider
pantamera_out
kyrka_outsider_advent
connys
ridskola_2020_outsider
nrh
centrum_outsider_host