vinter_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Biljakt slutade i Märsta

En biljakt från Uppsala in i Märsta inträffade under natten och sex personer greps.

centrum_artikel_host

Fyra män och två kvinnor greps efter en biljakt som startade i Uppsala under natten vid 3-tiden. Polisen fick inte stopp på bilen förrän i Märsta då bilen hade kört i 20 minuter på väg 255 och till slut körde av vägen. Bilen var anmäld stulen från ett HVB-hem, de sex personerna är misstänkta för tillgrep av fortskaffningsmedel och ingen person skadades i samband med avåkningen enligt Polisen i Uppsala.

storemore_helsida
nrh_sigtuna

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

vinter_helsida
joes-helsida

Polisen varnar nu för bildelsstölder

Nyheter Ett ökande antal stölder av airbags, rattar, navigationsutrustning och byggmaskiner skapar oro i Sigtuna, Upplands Väsby och Sollentuna. Företagsbilar och fordon med kostsamma verktygsuppsättningar är särskilt utsatta för denna typ av brott.

connys_helsida
slottsby_helsida

Ny rapport: Så robust är Sigtuna kommun

Nyheter Sigtuna är på 19:e plats i länet av 26 kommuner och 97 i riket av 260 kommuner när WSP släpper sin årliga ranking över kommunernas förmåga att hantera kriser och motstå förändringar i en osäker omvärld.

ica_helsida
pantamera_avc_helsida

Var tredje elev tar inte gymnasieexamen

Nyheter En ny genomgång av statistik från Skolverket avslöjar att i Sigtuna kommun klarade endast 70 procent av eleverna att ta gymnasieexamen inom tre år. Denna siffra speglar en nationell trend där nästan 30 procent av eleverna i hela landet inte når examen inom samma tidsram.

oppethus_dec
defacto_helsida

Trafikolycka på E4:an vid Arlanda

Blåljus En trafikolycka som involverar fyra personbilar inträffade på E4 vid trafikplats 181 Arlanda i riktning mot Stockholm. Polisen kontaktades om händelsen och är på plats.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
oppethus_out
ica_outsider
joes_outsider
pantamera_out
connys
slottsby_outsider
vinter_outsider
storemore_out
nrh