vinter_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Biljakt förbi Rosersberg i natt

En vild biljakt startade i Rosersberg och slutade i Strängnäs i natt.

centrum_artikel_host

Polis kontrollerade en bil på E4:an vid Trafikplats Rosersberg vid 2.40 i natt, men innan polisen var klara så körde föraren iväg söderut mot Stockholm. Färden slutade först i Strängnäs där polisen stoppade bilen med hjälp av spikmattor, rapporterar Aftonbladet. Färdin gick stundtals i över 220 km/h. I Strängnäs greps mannen misstänkt för bland annat drograttfylleri, grov vårdslöshet i trafik samt grov olov körning enligt Polisen.

Ingen person skadades men ett annat fordon fick punktering då det körde på spikmattan som användes. Enligt Aftonbladet rör det sig om att föraren körde en stulen bil men det är inget som polisen kan bekräfta. Towe Hägg vid Polisens regionledningscentral säger till märsta.nu att den misstänkte inte är folkbokförd i Sigtuna kommun.

defacto_helsida
joes-helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

oppethus_dec
slottsby_helsida

Polisen varnar nu för bildelsstölder

Nyheter Ett ökande antal stölder av airbags, rattar, navigationsutrustning och byggmaskiner skapar oro i Sigtuna, Upplands Väsby och Sollentuna. Företagsbilar och fordon med kostsamma verktygsuppsättningar är särskilt utsatta för denna typ av brott.

ica_helsida
storemore_helsida

Ny rapport: Så robust är Sigtuna kommun

Nyheter Sigtuna är på 19:e plats i länet av 26 kommuner och 97 i riket av 260 kommuner när WSP släpper sin årliga ranking över kommunernas förmåga att hantera kriser och motstå förändringar i en osäker omvärld.

vinter_helsida
nrh_sigtuna

Var tredje elev tar inte gymnasieexamen

Nyheter En ny genomgång av statistik från Skolverket avslöjar att i Sigtuna kommun klarade endast 70 procent av eleverna att ta gymnasieexamen inom tre år. Denna siffra speglar en nationell trend där nästan 30 procent av eleverna i hela landet inte når examen inom samma tidsram.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Trafikolycka på E4:an vid Arlanda

Blåljus En trafikolycka som involverar fyra personbilar inträffade på E4 vid trafikplats 181 Arlanda i riktning mot Stockholm. Polisen kontaktades om händelsen och är på plats.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

lexapro 10mg escitalopram.
ica_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
pantamera_out
joes_outsider
slottsby_outsider
storemore_out
oppethus_out
vinter_outsider
connys
nrh