moderat_pan_nov
Foto: Jamshid Jamshidi

Bilförare fast för rattfylla

En bilförare åkte fast för rattfylleri efter att polis kontrollerat förare utanför Märsta Centrum.

centrum_artikel_host

På lördagsförmiddagen genomförde polisen en trafikkontroll vid Märsta Centrum där ett flertal bilister testades för alkoholpåverkan. En kvinna i 50-årsåldern blåste positivt och hennes alkoholhalt uppmätes till 0,25 milligram per liter i utandningsluften efter kroppsbesiktningen. Hon har delgivits misstanke om rattfylleri. Hon erkände brott och ärendet kommer hanteras enligt arbetssättet för snabbare lagföring där ett bötesbelopp kommer utdelas vilket bestäms av åklagare.

dackskifte_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

moderat_pan_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida
agy_oppethus
advent_kyrka_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
connys
pantamera_out
dackskifteoutsider
kyrka_outsider_advent
nrh