centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Bilbrand på Magnegatan i Valsta – flera bilar förstörda

På måndagskvällen bröt det ut en kraftig bilbrand på Magnegatan i Valsta. Larmet om branden inkom strax före klockan 23, och när brandkåren anlände till platsen hade flera bilar redan fattat eld.

centrum_artikel_host

Trots snabb insats från brandkåren lyckades elden sprida sig till flera bilar i närheten. Enligt vittnen på plats var rökutvecklingen kraftig och det fanns en risk att branden skulle sprida sig ytterligare.

Brandkåren arbetade intensivt för att hindra spridningen av branden till fler bilar, och lyckades slutligen släcka elden efter en dryg timmes arbete. Räddningstjänsten kunde konstatera att flera bilar förstördes i branden, men ingen person skadades.

Orsaken till branden är ännu oklar och polisen kommer att genomföra en utredning för att fastställa vad som orsakade branden. Bilbränder är tyvärr inte ovanliga i Sverige, och det är viktigt att vara försiktig för att minimera risken för brand. Det är också viktigt att alla tar ansvar för att hålla samhället säkert och att undvika handlingar som kan skada andra.

Denna text genererades med en textrobot

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med märsta.nu ger oss en översikt över de viktigaste händelserna i dag, inklusive väderprognosen, kollektivtrafikinformation, blåljusrapporter och trafikförhållanden.

connys_helsida
defacto_helsida
dödsolyckan i Valsta

Boende vill se sänkt hastighet på Valstavägen

Nyheter Under torsdagskvällen samlades hundratals kommuninvånare från alla möjliga stadsdelar för att minnas den 11-åring som kördes ihjäl på onsdagskvällen av en ökänd gängkriminell som tidigare dömts till kännbara fängelsestraff i tingsrätten men friats av hovrätten.

Morgonkollen

Notiser En ny dag gryr över kommunen och det ser ut att bli en fin dag med en temperatur på cirka 17 grader. Här är morgonkollen för dagen med uppdateringar om väder, trafik, kollektivtrafik och blåljus i området.

pantamera_avc_helsida

Café får böta för myrinvasion

Notiser Ett Café i Märsta åläggs nu vite för att inte ha kommit tillrätta med myrproblem trots återkommande påpekanden från Miljö- och hälsoskyddsförvaltningen.

ica_helsida
joes-helsida

Humlegården ska bli samhällsviktig verksamhet

Nyheter Sigtuna kommun ska köpa Humlegården vilket märsta.mu avslöjade förra veckan: - Det här skulle vara ett strategiskt och långsiktigt köp. Vi vill att den här platsen ska fyllas med samhällsviktig verksamhet. En så central och unik plats som det här är ska komma invånarna till gagn.

nrh_sigtuna

Morgonkollen

Nyheter märsta.nu presenterar Morgonkollen - din dagliga sammanfattning av viktig information för dagen. Här är det senaste från den 7 juni:

centrum_host_helsida

Morgonkollen

Notiser I dagens Morgonkollen med märsta.nu presenterar vi de senaste uppdateringarna om vädret, kollektivtrafiken, trafiksituationen och blåljusrapporter i Märsta.

sommar i sigtuna kommun

Nyrenoverade Midgårdsbadet öppnar på fredag

Nyheter På fredag öppnar Midgårdsbadet som renoverats inför den kommande sommaren med en ny vattenreningsteknik: - Jag är oerhört glad och nöjd över att vi fått till den nya biologiska badvattenreningen på utebadet. Det innebär att vi nu kan fortsätta att leverera ett bra badvatten de kommande 20-30 åren, för så länge håller det här nya reningssystemet, och vara det uppskattade vattenhål som så många besöker varje sommar, säger bad och simhallschefen Tapani Röyttä.

Villainbrott i Sigtuna

Blåljus Ett säkerhetsbolag slog larm till polisen efter att ha mottagit ett kameralarm om ett pågående inbrott i en villa belägen i Sigtuna. En okänd person hade lyckats ta sig in i bostaden genom baksidan, vilket ledde till att det uppstod skador inomhus. Vid polisens ankomst fanns ingen person kvar på platsen.

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med märsta.nu om det senaste vädret, blåljushändelser, kollektivtrafiken och trafiksituationen i kommunen. Här är en sammanfattning av morgonens nyheter:

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
connys
centrum_outsider_host
pantamera_out
ica_outsider
joes_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider