centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Bilbrand på Magnegatan i Valsta – flera bilar förstörda

På måndagskvällen bröt det ut en kraftig bilbrand på Magnegatan i Valsta. Larmet om branden inkom strax före klockan 23, och när brandkåren anlände till platsen hade flera bilar redan fattat eld.

centrum_artikel_host

Trots snabb insats från brandkåren lyckades elden sprida sig till flera bilar i närheten. Enligt vittnen på plats var rökutvecklingen kraftig och det fanns en risk att branden skulle sprida sig ytterligare.

Brandkåren arbetade intensivt för att hindra spridningen av branden till fler bilar, och lyckades slutligen släcka elden efter en dryg timmes arbete. Räddningstjänsten kunde konstatera att flera bilar förstördes i branden, men ingen person skadades.

Orsaken till branden är ännu oklar och polisen kommer att genomföra en utredning för att fastställa vad som orsakade branden. Bilbränder är tyvärr inte ovanliga i Sverige, och det är viktigt att vara försiktig för att minimera risken för brand. Det är också viktigt att alla tar ansvar för att hålla samhället säkert och att undvika handlingar som kan skada andra.

Denna text genererades med en textrobot

brobygget_2024
centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

14 miljoner till utsatta skolor i kommunen

Nyheter Skolverket har delat ut cirka 14,5 miljoner kronor till tre skolor i kommunen: - Regeringen vill göra det mer attraktivt att arbeta på skolor med svårare förutsättningar, uppger skolminister Lotta Edholm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
connys
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
klara_outsider