eldsjal2024_pan
GenrebildFoto: Magnus Granhagen/Bingofoto

Bilar brann på Midgårdsvägen

Två bilar brann under natten i Märsta.

centrum_artikel_host

Strax före klockan 2 larmades brandkår till Midgårdsvägen i Märsta med anledning av en bilbrand. Branden spred sig även till en intilliggande bil som förstördes. Vid 2.30-tiden var brandkår klara på platsen och polis upprättade anmälan om skadegörelse genom brand.

mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
connys_helsida
steningekompani_helsida
pantamera_avc_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

centrum_host_helsida
storemore_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

stentekompani_outsider
pantamera_out
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
storemore_out
connys
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna