eldsjal2024_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Berusade män nekades följa med flygplan – avlägsnades av polisen

Kaptenen ombord på ett plan nekade två personer att följa med på grund av berusning under tisdagen.

centrum_artikel_host

Vid 14-tiden under tisdagen stoppade flygplatspersonal på Arlanda flygplats en stökig och berusad man från att gå ombord på ett flygplan. Trots att hans berusade kamrat tilläts att gå ombord, började även han att bete sig illa när planet började taxa ut. Flygkaptenen beslutade då att stanna planet på en lämplig plats och invänta polisens ankomst. Mannen plockades av planet av flygplatspersonal och polisen eskorterade därefter de berusade männen bort från flygplatsen. För närvarande är det inte aktuellt att skriva någon brottsanmälan i ärendet.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu
centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida
storemore_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
pantamera_out
storemore_out
eldsjal2024_out
connys
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host