vintermarknad_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Berusad man stökade på Arlanda

En berusad man som skulle avvisas från Arlanda stökade och spottade på vakter under tidig morgon.

centrum_artikel_host

Vid 5.30-tiden skulle en man i 45-årsåldern avvisas från Sky City men han hamnade nere i tågstationen istället. Skyddsvakter försökte avvisa honom igen från tågstationen och då blev han upprörd. De fick flera gånger hindra honom från att ta sig in på flygplatsen. Mannen uppträdde då aggressivt och försökte sparka och slita sig loss från skyddsvakter. Han spottade även runt sig enl polisen. Till slut tvingas man sätta handfängsel på mannen och kontakta polispatrull. Polisen omhändertog mannen på grund av berusning och har delgivit honom misstanke om våldsamt motstånd.

moderat_pan_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

connys_helsida
julmarknad_2022
dackskifte_helsida
pantamera_avc_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

centrum_host_helsida
agy_oppethus
advent_kyrka_helsida
vintermarknad_helsida
defacto_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
kyrka_outsider_advent
vintermarknad_outsider
marknaden_outsider
dackskifteoutsider
nrh
connys
pantamera_out
swedol_outsider
centrum_outsider_host