defacto_pan2020
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Berusad knivman hotade poliser

En berusad man tog sig in bakom kassalinjen på en snabbmatsrestaurang i Märsta under natten.

centrum_artikel_host

Väktare och polis tillkallades till restaurangen vid 3-tiden i natt sedan en man tagit sig in över kassalinjen och vägrat lämna. Väktare fick bort mannen från kassalinjen och ut utanför restaurangen. När polis sedan skulle föra bort honom så höll han sig kvar i en stång. I samband med visitation så visade det sig att mannen bar kniv. Väl inne i polisbilen så hotade han en av poliserna. Han misstänks för grovt brott mot knivlagen, våldsamt motstånd och hot mot tjänsteman. Polis hittade även narkotika varpå han misstänks för narkotikabrott.

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

humbacken_helsida

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

defacto_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
oppethus_helsida_2023
connys_helsida
moderat_pan_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
humbacken_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
oppethus_agy_2023_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
swedol_outsider