centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild

Bergqvist: (S) kommer med felaktigheter

Socialdemokraterna gick till attack mot Liberalerna och Centerpartiet för att göra sig beroende av SD. Men det här något som avfärdas av Liberalerna: - Som vanligt kommer Socialdemokraterna och Marie Axelsson helt medvetet med rena felaktigheter, säger Pernilla Bergqvist (L).

centrum_artikel_host

Pernilla Bergqvist (L) fick kritik av Socialdemokraterna för att ha gjort sig beroende av Sverigedemokraterna i kommunfullmäktige. Kommunledningen kommer regera i minoritet med 29 mandat. Kritiken ger Pernilla Bergqvist inte mycket för:
– Som vanligt kommer Socialdemokraterna och Marie Axelsson helt medvetet med rena felaktigheter. De har under hela den här mandatperioden svartmålat skolan och kommunledningen kring en rad andra frågor. Och nu efter valet fortsätter de. Vi har hela tiden varit tydliga med att vi vill fortsätta den positiva utvecklingen i kommunen tillsammans med M, KD, C och SfS.

Enligt Bergqvist finns det ingen möjlighet att skapa ett mittenstyre med en majoritet som Socialdemokraterna påstår.
– Vare sig SD, S, V eller MP kommer få något inflytande över vår politik. Däremot är de rödgröna beroende av SD i varje enskilt fall om de ska ha möjlighet få igenom något. Det sätt att medvetet sprida felaktigheter som Axelsson gör är farligt då de skadar förtroendet för politiker i allmänhet. Jag hoppas vi kan ha respektfulla och konstruktiva diskussioner med oppositionen framöver. Det vinner alla på.

Läs mer: Oseriöst att vara beroende av SD

yrkesutbildning
defacto_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

EU-delegater besökte Märsta

Politik EU-befinner sig som bekant i Arlandastad XPO under det första halvåret och på fredagen besökte ett antal delegater Märsta för att diskutera integration.

connys_helsida
moderat_pan_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

ica_helsida

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
pantamera_out
connys
ica_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
nrh