helsida_bostad
Foto: Pressbild

Bergqvist: (S) kommer med felaktigheter

Socialdemokraterna gick till attack mot Liberalerna och Centerpartiet för att göra sig beroende av SD. Men det här något som avfärdas av Liberalerna: - Som vanligt kommer Socialdemokraterna och Marie Axelsson helt medvetet med rena felaktigheter, säger Pernilla Bergqvist (L).

centrum_artikel_host

Pernilla Bergqvist (L) fick kritik av Socialdemokraterna för att ha gjort sig beroende av Sverigedemokraterna i kommunfullmäktige. Kommunledningen kommer regera i minoritet med 29 mandat. Kritiken ger Pernilla Bergqvist inte mycket för:
– Som vanligt kommer Socialdemokraterna och Marie Axelsson helt medvetet med rena felaktigheter. De har under hela den här mandatperioden svartmålat skolan och kommunledningen kring en rad andra frågor. Och nu efter valet fortsätter de. Vi har hela tiden varit tydliga med att vi vill fortsätta den positiva utvecklingen i kommunen tillsammans med M, KD, C och SfS.

Enligt Bergqvist finns det ingen möjlighet att skapa ett mittenstyre med en majoritet som Socialdemokraterna påstår.
– Vare sig SD, S, V eller MP kommer få något inflytande över vår politik. Däremot är de rödgröna beroende av SD i varje enskilt fall om de ska ha möjlighet få igenom något. Det sätt att medvetet sprida felaktigheter som Axelsson gör är farligt då de skadar förtroendet för politiker i allmänhet. Jag hoppas vi kan ha respektfulla och konstruktiva diskussioner med oppositionen framöver. Det vinner alla på.

Läs mer: Oseriöst att vara beroende av SD

connys_helsida
EXTRA

Märstabo döms för våldtäkt mot barn

Notiser En man i 35-årsåldern från Märsta döms för våldtäkt mot barn. Enligt domen ska han ha utfört handlingar mot en flicka i 10-årsåldern som är att jämställa med våldtäkt.

pantamera_avc_helsida
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
ungdomsarbete_helsida
toppbanner

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
nrh
connys
swedol_outsider
arbete_outsider