centrum_panorama_hostshopping
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Begränsad tågtrafik mellan Märsta-Uppsala

Det råder begränsad trafik mellan Uppsala-Märsta på grund av brand i ett ställverk.

centrum_artikel_host

Det har brunnit i ett ställverk söder om Knivsta vilket orsakar tekniska fel i tågtrafiken mellan Uppsala-Stockholm, det påverkar även trafik som går via Märsta till och från Uppsala och Stockholm. Prognos saknas för när trafiken kan återgå till det normala igen, det kan dock dröja flera dagar.
– Tidigare trodde vi att det var ett ställverk, men det rör sig om en signalbod, ett skåp där signaler går ut till tågen. Det är svårt att säga om det rör sig om flera veckor eller några dagar, säger Felicia Danielsson, presskommunikatör på Trafikverket, till SVT

oppethus_helsida_2023

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

centrum_host_helsida
humbacken_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
moderat_pan_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
oppethus_agy_2023_outsider
connys
nrh
centrum_outsider_host
humbacken_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider