vinter_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Barnfamilj körde fel – besköts

Det var en barnfamilj som besköts i torsdags i en bil när bilen hade råkat köra in i ett bostadsområde, rapporterar Expressen.

centrum_artikel_host

I torsdags besköts en bil vilket märsta.nu rapporterade om. Nu har det framkommit att en barnfamilj färdades i bilen och polis fick tillkallas efter larmet om skottlossningen enligt Expressen. Familjen klarade utan skador men polispatrull som mötte upp kunde konstatera att det fanns skotthål på bilen.

Familjen körde fel när de kom till Märsta och försökte ta sig till E4:an, de vände vid en restaurang och noterade tre personer vid vägen. När de passerar uppfattar familjen beskjutningen. Polis utreder händelsen som mordförsök, ingen är gripen med misstänkt koppling till händelsen och ingen har heller skadats uppger Expressen.

centrum_host_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

defacto_helsida
oppethus_dec
slottsby_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

joes-helsida
connys_helsida
ica_helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

storemore_helsida
vinter_helsida

Polisen varnar nu för bildelsstölder

Nyheter Ett ökande antal stölder av airbags, rattar, navigationsutrustning och byggmaskiner skapar oro i Sigtuna, Upplands Väsby och Sollentuna. Företagsbilar och fordon med kostsamma verktygsuppsättningar är särskilt utsatta för denna typ av brott.

pantamera_avc_helsida
nrh_sigtuna

Ny rapport: Så robust är Sigtuna kommun

Nyheter Sigtuna är på 19:e plats i länet av 26 kommuner och 97 i riket av 260 kommuner när WSP släpper sin årliga ranking över kommunernas förmåga att hantera kriser och motstå förändringar i en osäker omvärld.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

swedol_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
connys
slottsby_outsider
joes_outsider
ica_outsider
oppethus_out
storemore_out
vinter_outsider
nrh