eldsjal2024_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Barn och man rånades

Ett barn och en man utsattes för rån och rånförsök under fredagskvällen i Märsta.

centrum_artikel_host

Vid 19-tiden ringde allmänhet polis sedan två personer angripit ett barn och försökt ta dennes cykel. Allmänhet ingrep och barnet fick behålla sin cykel. Kort därpå gav sig männen på en man i 40-årsåldern utanför Systembolaget varpå de misshandlar honom och rånar honom på telefon, väska och skor. Polis anträffade två misstänkta gärningsmän i närheten av platsen och grep dem för två fall av rån. Dock har polisen inte kunnat förhöra dem på grund av att de var berusade.

storemore_helsida
mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

steningekompani_helsida
eldsjal2024_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
pantamera_out
stentekompani_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
storemore_out
connys
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider