moderat_pan_nov
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Barn och man rånades

Ett barn och en man utsattes för rån och rånförsök under fredagskvällen i Märsta.

centrum_artikel_host

Vid 19-tiden ringde allmänhet polis sedan två personer angripit ett barn och försökt ta dennes cykel. Allmänhet ingrep och barnet fick behålla sin cykel. Kort därpå gav sig männen på en man i 40-årsåldern utanför Systembolaget varpå de misshandlar honom och rånar honom på telefon, väska och skor. Polis anträffade två misstänkta gärningsmän i närheten av platsen och grep dem för två fall av rån. Dock har polisen inte kunnat förhöra dem på grund av att de var berusade.

agy_oppethus

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

dackskifte_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
advent_kyrka_helsida
connys_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

moderat_pan_helsida
centrum_host_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
kyrka_outsider_advent
dackskifteoutsider
centrum_outsider_host
nrh
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
swedol_outsider