nationaldagen_pan
Sjudargårdsbadet
Sjudargårdsbadet

”Bajs” förstör Sjudargårdsbadet

Bajs förstör Sjudargårdsbadet, det anser en kommuninvånare som tycker att det är för skitigt på stranden: - Vi kommer med start denna vecka att genomföra ett antal åtgärder som kommer att göra badet mera inbjudande och trevligt. Det handlar i första hand om att arbeta med sandstranden och röja en del vegetation, svarar Pekka Widergren, fritidschef i Sigtuna kommun, i ett inlägg på kommunens Facebookssida.

centrum_artikel_host

På sociala medier har det klagats på bajs i Sigtuna, uppenbarligen från fåglar som skiter i högar. En kommuninvånare tycker att det är för skitigt på Sjudargårdsbadet, andra fyller i att strandpromenaden ser likadan ut. Pekka Widergren, fritidschef svarar på Sigtuna kommuns facebooksida att man nu kommer att ta till sig av kritiken och se vad man kan vidta för åtgärder. Personal från Fritidsförvaltningen var under onsdagen på Sjudargården och kunde inte hitta spår av hundbajs utan att det rör sig om fågelträck.

mp_helsida_eu
seniormassa_pan
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

connys_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nationaldag_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
mp_eu_outsider
eu_valet_outsider
nrh_sigtuna
seniormassa_outsider
connys