eldsjal2024_pan
Sjudargårdsbadet i Sigtuna

Bada säkert i sommar

Nu när högsommarvärmen kommer uppmanar Svenska Livräddningssällskapet till varsamhet.

centrum_artikel_host

Höga temperaturer leder till sol och bad kring de olika stränderna. I och med att allt fler söker sig till friluftsbad finns en ökad risk för fler drunkningsolyckor. Svenska Livräddningssällskapets tipsar om hur du undviker drunkningsolyckor. Bland annat sök upp skyltar om vad som gäller på badet, simma och bada tillsammans med andra simkunniga personer, bevaka barn och icke simkunniga på armlängdsavstånd, simma längs stranden eller där du bottnar, hoppa och dyk där du känner till vattendjup och bottenförhållanden.

storemore_helsida
connys_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Nyheter Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

spedition_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida
steningekompani_helsida
EXTRA

Mamman i rätten: Försvunnet barn är rykten

Nyheter Förra veckan rapporterades om ett misstänkt mord på spädbarn. I samband med att pappan delgavs misstanke för grovt narkotikabrott så blev familjens två barn omhändertagna enligt LVU. Mamman till barnen menar i rätten att det misstankarna om mord på spädbarn enbart är rykten eftersom hon varken varit gravid eller fött ett barn.

1 april: Ingen linbana i kommunen

Nyheter märsta.nu vill bara klargöra att nyheten om linbanor som vi delade tidigare, ja, det var faktiskt bara ett aprilskämt. Inga linbanor på gång än, tyvärr!

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
storemore_out
pantamera_out
centrum_outsider_host
stentekompani_outsider
nrh_sigtuna
spedition_outsider
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out