helsida_bostad
Axelsson-Zomi som spelat i både Rosersberg och Skånela har gjort klart med spel i KärraFoto: Kärra HF

Axelsson Zomi till Kärra

Förre skånelaiten Gracia Axelsson Zomi som spelat i Boden den gångna säsongen har gjort klart med Kärra som degraderades från SHE.

centrum_artikel_host

Det blir besök för Gracia Axelsson Zomi i Vikingahallen igen, de två senaste säsongerna har hon varit i Boden som spelat både SHE och Damallsvenskan. Den gångna säsongen spelade Boden i Damallsvenskan är de slutade i mitten av tabellen. Kärra HF som ramlade ur SHE så det blir inte spel i landets högsta serie för 22-åringen.
– I Gracia får vi en mycket explosiv och placeringssäker målvakt, som vi haft ögonen på länge och samtalat med under åren. Det fanns en stor vilja hos Gracia, trots anbud från flera andra elitföreningar att komma till Kärra HH, skriver Kärra på sin hemsida.

connys_helsida
ungdomsarbete_helsida
toppbanner
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

centrum_sommar2022_helsida
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_outsider2022
arbete_outsider
nrh
connys
pantamera_out
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider