centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild

Axelsson: Är inte förvånad

Oppositionsrådet Marie Axelsson (S) är inte förvånad över att kommunledningen spricker: - Jag har sett det komma och är inte alls förvånad. I en kommunledning måste man ta hänsyn till både personernas och partiernas åsikter. Man måste behandla varandra respektfullt för att ett samarbete ska hålla.

centrum_artikel_host

Under tisdagen kom det överraskande beskedet att kommunledningen spricker. För oppositionsrådet Marie Axelsson (S) kommer det inte som en överraskning. Hon menar att man måste ta hänsyn till både personernas och partiernas åsikter i en kommunledning samt att man ska behandla varandra respektfullt för att samarbetet ska hålla. Redan om en månad ska budgeten klubbas. Det vore naturligt för Socialdemokraterna att söka samarbete med både L och C. Axelsson säger vidare att hon inte stänger dörrar men att de båda partierna först måste landa i sin nya situation. Även om S inleder samarbete med de båda så kommer det sannolikt inte hålla för en budget eftersom Sverigedemokraterna med stor sannolikhet röstar med Moderaterna och Kristdemokraterna samt Samling för Sigtuna.

fritidsbanken_helsida
brobygget_2024
centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

14 miljoner till utsatta skolor i kommunen

Nyheter Skolverket har delat ut cirka 14,5 miljoner kronor till tre skolor i kommunen: - Regeringen vill göra det mer attraktivt att arbeta på skolor med svårare förutsättningar, uppger skolminister Lotta Edholm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
klara_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
connys
fritidsbanken_outsider