vinter_pan
Foto: Pressbild

Axelsson: Är inte förvånad

Oppositionsrådet Marie Axelsson (S) är inte förvånad över att kommunledningen spricker: - Jag har sett det komma och är inte alls förvånad. I en kommunledning måste man ta hänsyn till både personernas och partiernas åsikter. Man måste behandla varandra respektfullt för att ett samarbete ska hålla.

centrum_artikel_host

Under tisdagen kom det överraskande beskedet att kommunledningen spricker. För oppositionsrådet Marie Axelsson (S) kommer det inte som en överraskning. Hon menar att man måste ta hänsyn till både personernas och partiernas åsikter i en kommunledning samt att man ska behandla varandra respektfullt för att samarbetet ska hålla. Redan om en månad ska budgeten klubbas. Det vore naturligt för Socialdemokraterna att söka samarbete med både L och C. Axelsson säger vidare att hon inte stänger dörrar men att de båda partierna först måste landa i sin nya situation. Även om S inleder samarbete med de båda så kommer det sannolikt inte hålla för en budget eftersom Sverigedemokraterna med stor sannolikhet röstar med Moderaterna och Kristdemokraterna samt Samling för Sigtuna.

joes-helsida
storemore_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

pantamera_avc_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

defacto_helsida
connys_helsida
slottsby_helsida
vinter_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

centrum_host_helsida
ica_helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
storemore_out
joes_outsider
connys
swedol_outsider
ica_outsider
vinter_outsider
centrum_outsider_host
slottsby_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider