defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Uppgifter: Man mördad i Märsta

Det stora pådraget kring Östra Bangatan kopplas till ett misstänkt mord. En man som hittades i skärgården utanför Haninge ska ha bragts om livet i Märsta.

centrum_artikel_host

Det var tidigt i morse som polis spärrade av ett område på Östra Bangatan i Märsta. Enligt Aftonbladet är det med anledning av ett utredningsarbete kopplat till misstänkt mord i skärgården utanför Haninge. Den man som hittats hade anmälts försvunnen och ska ha rullats in i en matta och sedan tyngts ned i vattnet. En tekniskt undersökning gjordes i Märsta men polisen är fåordig om insatsen rapporterar Aftonbladet.

TV4 rapporterar att mannen ska ha mördats i Märsta. Offret ska ha setts i Märsta och anmäldes försvunnen för ett par dagar sedan. Ett omfattande utredningsarbete sker i Märsta, enligt märsta.nu:s utsände på plats håller Polisen under eftermiddagen på att montera ner insatsen.

defacto_helsida
dack_helsida
joes-helsida
hamnplanen

Axelsson: Kommunledningen har gjort fel på alla punkter

Politik Marie Axelsson riktar nu skarp kritik mot kommunledningen efter beslutet att pausa restaurangen på Hamnplan: - Den moderatledda kommunledningen som styr i minoritet har gjort fel på alla punkter i detta ärende hittills och nu till slut inser de sitt stora misstag, säger Axelsson.

hamnplanen

Restaurang på hamnplan pausas

Nyheter Planerna för en restaurang på Hamnplan pausas tillfälligt efter beslut i samhällsbyggnadskontoret: - Vi tycker fortfarande att en restaurang på Hamnplan vore det bästa, men kostnaderna för detta har dragit iväg rejält på grund av omvärldsfaktorer som vi ju alla känner till. Vi stoppar inte projektet men har valt att pausa det, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst.

ica_helsida
centrum_host_helsida
pendelkaoset

Beslut om tågvärdar står fast

Politik Region Stockholm har beslutat beslutet om att avskaffa tågvärdarna står kvar, något som Vänsterpartiet kritiserar: - Efter de senaste veckornas kaos i trafiken borde det vara uppenbart för alla inblandade att avvecklingen av tågvärdarna är ett stort misstag. Tyvärr förstår inte regionens styre det, uppger Anna Sehlin (V), gruppledare.

connys_helsida

Stadsdelsmammor ska synas ute

Nyheter Sigtuna kommun har anställt fyra så kallade stadsdelsmammor som ska finnas ute bland allmänheten och sprida kunskap om samhällsservice och öka känslan av delaktighet hos utrikesfödda.

pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dack_outsider
nrh
pantamera_out
ica_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host