sap_feb_pan
Foto: Magnus Granhagen

Uppgifter: Man mördad i Märsta

Det stora pådraget kring Östra Bangatan kopplas till ett misstänkt mord. En man som hittades i skärgården utanför Haninge ska ha bragts om livet i Märsta.

centrum_artikel_host

Det var tidigt i morse som polis spärrade av ett område på Östra Bangatan i Märsta. Enligt Aftonbladet är det med anledning av ett utredningsarbete kopplat till misstänkt mord i skärgården utanför Haninge. Den man som hittats hade anmälts försvunnen och ska ha rullats in i en matta och sedan tyngts ned i vattnet. En tekniskt undersökning gjordes i Märsta men polisen är fåordig om insatsen rapporterar Aftonbladet.

TV4 rapporterar att mannen ska ha mördats i Märsta. Offret ska ha setts i Märsta och anmäldes försvunnen för ett par dagar sedan. Ett omfattande utredningsarbete sker i Märsta, enligt märsta.nu:s utsände på plats håller Polisen under eftermiddagen på att montera ner insatsen.

A-traktorer fortsätter öka

Notiser Den senaste utvecklingen inom användningen av A-traktorer i Sverige och särskilt i Sigtuna kommun visar en markant ökning under det senaste decenniet, med fortsatt tillväxt under 2023. Enligt nyligen publicerade siffror från Trafikanalys har antalet A-traktorer i Sigtuna ökat för tredje året i rad, vilket pekar på en stadigt växande trend i regionen.

sportlov
funkisfest_helsida
fritidsbanken_sportlov

Nya insatser för att stoppa utbrottet av granbarkborre

Notiser I kampen mot granbarkborren tar Sigtuna kommun nu ett aktivt steg genom att bekämpa dess spridning. I skogskanterna kan du möjligen se nedfällda granar, en del av det pågående arbetet med att förbereda inför granbarkborrens svärmningssäsong senare i vår.

steningekompani_helsida
spedition_helsida

Gängkriminell greps på Arlanda

Blåljus En 31-årig man, känd som Foxtrotmannen, som varit jagad internationellt för flera grova brott, inklusive morden på två tonårspojkar i Stockholm, har gripits på Arlanda flygplats.

hamnplanen

Nya förslaget: Krögare får bekosta fastigheten

Nyheter Det tidigare förslaget om att Sigtuna kommun skulle bygga och förvalta en restaurang på Hamnplanen i Sigtuna har reviderats. I det nya förslaget söks en intressent som själv vill bekosta bygget och driva verksamheten.

pantamera_avc_helsida

Ny aktör tar över Mälartåg

Nyheter Transdev kommer att ta över driften av Mälartåg, som ansvarar för den regionala tågtrafiken i Stockholm-Mälardalen, från och med den 16 juni i år.

Ökad befolkning trots färre födda barn

Nyheter Antalet nyfödda i Sverige fortsätter att minska enligt ny statistik från SCB. I Sigtuna kommun var antalet nyfödda det lägsta på elva år under 2023, med endast 546 levande födslar. Även om antalet nyfödda minskar, ökade den totala folkmängden i Sigtuna med 653 invånare.

centrum_host_helsida
skridskodisco_helsida
connys_helsida

Varning utfärdad för ishalka i Sigtuna kommun

Nyheter En varning har utfärdats för plötslig ishalka i Sigtuna kommun och stora delar av Svealand samt sydostligaste Norrland. Underkylt regn eller regn på kalla vägytor kan orsaka svårigheter med plötslig ishalka.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

funkisfest_outsider
stentekompani_outsider
spedition_outsider
skridskodisco_outsider
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
connys
pantamera_out
centrum_outsider_host