centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen

Även Rahali kvar i Skånela

Även Yosef Rahali väljer att stanna kvar i Skånela över nästa säsong: - Med Yosef kvar hos oss vill jag nog sticka ut hakan och säga att vi har en av Allsvenskans bästa högersidor, säger tränaren Jimmy Karlsson.

centrum_artikel_host

Skånela IF:s klubbledning tar inte semester efter säsongen, man har redan gjort klart med ett antal av nyckelspelarna för kommande säsong samt värvat in Iris Ganibegovis. Nu har även Yosef Rahali kritat på:
– Yosef är supercentral i våran defensiv och vi har utformat vårt försvar mycket efter hans spetskompetens. Så jag är självklart mycket nöjd och glad att han väljer att stanna hos oss. Jag har tränat Yosef sen han var A-pojk och vi vet var vi har varandra. Yosef är en vinnare och jag är trygg med honom på planen både defensivt som offensivt. Med han kvar får vi den kontinuiteten vi strävar efter och vi kan utvecklas vårt sätt att spela ännu mer, kommenterar tränaren Jimmy Karlsson på Skånelas hemsida. 

 

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

brobygget_2024
fritidsbanken_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
brobygget_outsider
klara_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
connys
fritidsbanken_outsider