centrum_panorama_hostshopping
Marie Axelsson kritiserar den trasiga bryggan på StrandpromenadenFoto: Marie Axelsson/Facebook

Attacken kommunledningen: Varför lagas inte bryggan?

Oppositionsrådet Marie Axelsson (S) ger nya kommunledningen en känga för att man låtit en brygga på strandpromenaden förfalla.

centrum_artikel_host

Valtemperaturen hettas onekligen upp, nu vända på många stenar bland politikerna för att reda ut vems fel det är att något blir fel. Marie Axelsson (S), oppositionsråd, ger Olov Holst (M) en känga för att en brygga på strandpromenaden är i behov av reparation. Detta trots att de uppfördes under Socialdemokraternas tid och först i år har de stått under nya Regnbågskoalitionens förvaltning:
– Sjunkande bryggor och kollapsad kajkant mitt på strandpromenaden.
Den moderatledda alliansen har suttit i majoritet i snart ett år…. Bryggan sjönk i våras. En sk cykelställsfråga kan tyckas men ändå viktig för staden. En sådan här sak ska åtgärdas omgående när den uppstår, skriver Marie Axelsson i ett inlägg på Facebook.

När märsta.nu söker Olov Holst om utspelet frågar han sig om man nu ska glömma 15 års ”vanskötsel” av Socialdemokraterna:
– En ekonomi körd i botten, mygel, vänskapskorruption, galloperande ökning av otryggheten och en kommunal kärnverksamhet som inte levererar den kvalitet invånarna har rätt att kräva. Men i Axelssons värld är en trasig brygga viktigare.

Holst försäkrar att kommunledningen kommer att leverera en upprustad strandpromenad:
– Tyvärr går det bara inte att fixa allt på en gång. Det är för mycket som måste lagas efter Axelssons och socialdemokraternas framfart.

pantamera_avc_helsida
brobygget_2024
connys_helsida
centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
klara_outsider
connys