helsida_bostad
Eric Kling, fastighets- och IT-ansvarig på Sigtunahöjden, visar upp en av laddstolparnaFoto: Sigtunahöjden

Åtta nya laddplatser till Sigtuna

Sigtuna kommun lanserar laddplatser och nu kommer även Sigtunahöjden med åtta nya platser som vem som helst kan ladda i.

centrum_artikel_host

1:a juli inför Sigtuna kommun avgifter på laddplatser. Det ska även investeras i ett antal nya laddplatser. Sigtunahöjden kommer också att lansera laddplatser. Åtta nya platser har installerats i samarbete med Vattenfall.
– Vi vill skapa mervärde för hela Sigtuna och bidra till att få ned den fossila bränsleförbrukningen i Sverige, säger Lotta Boman, ägare och VD på Sigtunahöjden.

Laddningen kommer kosta 5 kr/kwh vilket är dyrare än kommunens avgift på 4 kr/kwh.
– Vårt syfte var att hitta laddningsstolpar som fungerar för många bilmärken och är samtidigt enkla att använda. Vi välkomnar bilister med elbil och uppmuntrar fler att investera i elbil och köra längre sträckor med dem, säger Eric Kling, fastighets- och IT-ansvarig på Sigtunahöjden.

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
ungdomsarbete_helsida
toppbanner
connys_helsida
valet2022

Ordförande för kommunrevisionen hoppar av politiken

Politik Socialdemokraternas Steffen Oxenvad lämnar politiken efter att bland annat varit ordförande i kommunrevisionen: - Jag kommer inte engagera mig politiskt i Sigtuna kommun för en överskådlig framtid. Det är såklart möjligt att jag hoppar på ett opolitiskt föreningsuppdrag, skulle möjligheten uppstå. Där saknas alltid folk, säger Steffen Oxenvad i ett uttalade.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

arbete_outsider
centrum_sommar_outsider2022
connys
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh