kyrka_advent _pan
Eric Kling, fastighets- och IT-ansvarig på Sigtunahöjden, visar upp en av laddstolparnaFoto: Sigtunahöjden

Åtta nya laddplatser till Sigtuna

Sigtuna kommun lanserar laddplatser och nu kommer även Sigtunahöjden med åtta nya platser som vem som helst kan ladda i.

centrum_artikel_host

1:a juli inför Sigtuna kommun avgifter på laddplatser. Det ska även investeras i ett antal nya laddplatser. Sigtunahöjden kommer också att lansera laddplatser. Åtta nya platser har installerats i samarbete med Vattenfall.
– Vi vill skapa mervärde för hela Sigtuna och bidra till att få ned den fossila bränsleförbrukningen i Sverige, säger Lotta Boman, ägare och VD på Sigtunahöjden.

Laddningen kommer kosta 5 kr/kwh vilket är dyrare än kommunens avgift på 4 kr/kwh.
– Vårt syfte var att hitta laddningsstolpar som fungerar för många bilmärken och är samtidigt enkla att använda. Vi välkomnar bilister med elbil och uppmuntrar fler att investera i elbil och köra längre sträckor med dem, säger Eric Kling, fastighets- och IT-ansvarig på Sigtunahöjden.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
dackskifte_helsida
vintermarknad_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

moderat_pan_helsida
advent_kyrka_helsida
julmarknad_2022
agy_oppethus
centrum_host_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

kyrka_outsider_advent
dackskifteoutsider
swedol_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
marknaden_outsider
nrh
vintermarknad_outsider
connys