centrum_panorama_hostshopping
Foto: Insändarbild

Åtta medaljer i Svenska Cupen

Kim Taekwondo var i Trollhättan i lördags och kom hem med åtta medaljer.

centrum_artikel_host

Nio tävlande ställde upp i Svenska Cupen 3 i Trollhättan för Kim Taekwondo. En viktig tävling för klubben inför SM om två veckor. När lördagen var summerad hade man fått ihop tre guld, två silver och två brons. Några av de tävlande var tvungna att vinna för att vara topprankade efter 2021.

Isak Källstrand i 73-kilosklassen knockade sin motståndare i semifinalen och vann finalen. Han är nu rankad som etta inför årets sista veckor. Tea Karlberg vann sitt första guld på elitnivå och systrarna Ema och Nina Zecirovic dominerade sin viktklass och delade på förstaplatsen.
– De andra gjorde bra insatser, en nådde inte hela vägen idag och har siktet inställt på SM-guld, hälsar headcoach Jens Lundin.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida
brobygget_2024

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
klara_outsider
connys
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
pantamera_out