valstadagen_pan
Foto: Insändarbild

Åtta medaljer i Svenska Cupen

Kim Taekwondo var i Trollhättan i lördags och kom hem med åtta medaljer.

centrum_artikel_host

Nio tävlande ställde upp i Svenska Cupen 3 i Trollhättan för Kim Taekwondo. En viktig tävling för klubben inför SM om två veckor. När lördagen var summerad hade man fått ihop tre guld, två silver och två brons. Några av de tävlande var tvungna att vinna för att vara topprankade efter 2021.

Isak Källstrand i 73-kilosklassen knockade sin motståndare i semifinalen och vann finalen. Han är nu rankad som etta inför årets sista veckor. Tea Karlberg vann sitt första guld på elitnivå och systrarna Ema och Nina Zecirovic dominerade sin viktklass och delade på förstaplatsen.
– De andra gjorde bra insatser, en nådde inte hela vägen idag och har siktet inställt på SM-guld, hälsar headcoach Jens Lundin.

Många graderades inom TSG

Sport I söndags hölls en traditionsenlig gradering för medlemmarna i både barn- och ungdom/vuxengruppen inom TSG. Det var en dag fylld av kämparglöd, imponerande tekniker och en stark gemenskap.

defacto_helsida
elon_helsida
nrh_sigtuna
pantamera_avc_helsida
valstadagen
joes-helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida

Sju medaljer på NM

Sport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

mp_helsida
ica_helsida
Wenngarns_cafe_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ica_outsider
pantamera_out
valstadagen_outsider
wenngarn_outsider
centrum_outsider_host
nrh
connys
swedol_outsider
joes_outsider
mp_outsider
ridskola_2020_outsider
student_outsider