moderat_pan_nov
Foto: Insändarbild

Åtta medaljer i Svenska Cupen

Kim Taekwondo var i Trollhättan i lördags och kom hem med åtta medaljer.

centrum_artikel_host

Nio tävlande ställde upp i Svenska Cupen 3 i Trollhättan för Kim Taekwondo. En viktig tävling för klubben inför SM om två veckor. När lördagen var summerad hade man fått ihop tre guld, två silver och två brons. Några av de tävlande var tvungna att vinna för att vara topprankade efter 2021.

Isak Källstrand i 73-kilosklassen knockade sin motståndare i semifinalen och vann finalen. Han är nu rankad som etta inför årets sista veckor. Tea Karlberg vann sitt första guld på elitnivå och systrarna Ema och Nina Zecirovic dominerade sin viktklass och delade på förstaplatsen.
– De andra gjorde bra insatser, en nådde inte hela vägen idag och har siktet inställt på SM-guld, hälsar headcoach Jens Lundin.

ica_helsida

Arlanda Väsby Legends vann SM

Innebandy I samband med Veteran-SM vann Arlanda Väsby legens klassen 45+: - Jag hade bränt en straff tidigare i turneringen så jag tänkte att jag skulle lägga den femte straffen idag så är det förmodligen avgjort innan, så behöver jag inte lägga den. Men nu fick jag lägga den och satte den över benet in i mål, sa straffhjälten Maimon Abdallah.

centrum_host_helsida
herrallsvenskan

Skånela ny tvåa efter seger

Handboll Skånela tog en ny seger i Herrallsvenskan och är ny tvåa - i alla fall fram till tisdag: - Anfallsmässigt var det bra, men vi bränner en massa lägen, konstaterade tränare Jimmy Karlsson.

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
yrkesutbildning
EXTRA

Karlsson slutar efter säsongen

Handboll Skånelaikonen Jimmy Karlsson kommer lämna sitt uppdrag som herrtränare efter säsongen: - Det känns på många plan rätt för mig att fatta detta beslut just nu. Jag behöver skapa lite mer tid för familjen och handbollen tar mycket tid på kvällar och helger, säger Karlsson i ett uttalande.

moderat_pan_helsida
hockeyettan

Wings föll i Borlänge

Ishockey Wings föll med 4-2 borta mot Borlänge och noterade därmed tredje förlustren på de senaste fyra matcherna.

hockeyettan

Wings tillbaka i vinnarspåret

Ishockey Wings besegrade Vännäs med 4-1 på söndagen men siffrorna är en aning missvisande, Viktor Andersson i målet svarade nämligen för hela 32 räddningar.

damallsvenskan

Många missar när Skånela föll

Handboll AIK besegrade Skånela under lördagen med klara 26-19 i Vikingahallen. - Överlag gör vi ingen dålig match, vi spelar ganska bra framåt men får inte hål på Catrin (Axelsson, AIK:s målvakt, reds anm), sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
ica_outsider
connys
nrh