vintermarknad_pan
Foto: Insändarbild

Åtta medaljer i Svenska Cupen

Kim Taekwondo var i Trollhättan i lördags och kom hem med åtta medaljer.

centrum_artikel_host

Nio tävlande ställde upp i Svenska Cupen 3 i Trollhättan för Kim Taekwondo. En viktig tävling för klubben inför SM om två veckor. När lördagen var summerad hade man fått ihop tre guld, två silver och två brons. Några av de tävlande var tvungna att vinna för att vara topprankade efter 2021.

Isak Källstrand i 73-kilosklassen knockade sin motståndare i semifinalen och vann finalen. Han är nu rankad som etta inför årets sista veckor. Tea Karlberg vann sitt första guld på elitnivå och systrarna Ema och Nina Zecirovic dominerade sin viktklass och delade på förstaplatsen.
– De andra gjorde bra insatser, en nådde inte hela vägen idag och har siktet inställt på SM-guld, hälsar headcoach Jens Lundin.

dackskifte_helsida
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

julmarknad_2022
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
moderat_pan_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

centrum_host_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

defacto_helsida
agy_oppethus
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

vintermarknad_helsida
herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

advent_kyrka_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
kyrka_outsider_advent
vintermarknad_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host
nrh
connys
marknaden_outsider
dackskifteoutsider