centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Åtta fast i trafikkontroll utanför skola

Under tisdagsmorgonen kontrollerade polisen hastigheten på Stockholmsvägen/Stationsgatan och åtta förare rapporterades för fortkörning.

centrum_artikel_host

Som en del av polisens trafiksäkerhetsvecka kontrollerades fordon utanför Ekillaskolan under tisdagsmorgonen. Ett 50-tal fordon passerade och åtta av dessa rapporterades för olovlig körning. De fick en ordningsbot för hastighetsöverträdelse.
– Fokus är runt skolor och platser där andra oskyddade trafikanter vistas. Satsningen görs för att få ned hastigheten och öka trafiksäkerheten och flera verksamhetsgrenar inom polisregion Stockholm och Gotland deltar, säger Hans Nilsson Lanér, gruppchef på trafiksektionen.

centrum_host_helsida
brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
fritidsbanken_helsida

14 miljoner till utsatta skolor i kommunen

Nyheter Skolverket har delat ut cirka 14,5 miljoner kronor till tre skolor i kommunen: - Regeringen vill göra det mer attraktivt att arbeta på skolor med svårare förutsättningar, uppger skolminister Lotta Edholm.

Nedfallet träd blockerar väg 893

Notiser På väg 893 mellan Starmossen och Benstocken har ett nedfallet träd blockerat stora delar av körbanan i båda riktningarna. Personal är på väg för att åtgärda situationen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
connys
pantamera_out
brobygget_outsider
klara_outsider