eldsjal2024_pan
Foto: Förpacknings- och tidningsinsamlingen

Återvinningstation i Märsta tas bort

Återvinningsstationen vid Circle K i Märsta tas bort nästa vecka.

centrum_artikel_host

Förpacknings- och tidningsinsamlingen meddelar att återvinningsstationen vid Circle K i Märsta tas bort från och med 17:e juni. Bakgrunden är att det öppnar upp en ny återvinningscentral i Arlandastad.
– Vi arbetar ständigt för att öka möjligheterna till återvinning och därför är det väldigt tråkigt när en återvinningsstation måste stängas. Jag hoppas att alla återvinnare fortsätter att källsortera och lämna sina förpackningar och tidningar till återvinning på våra andra återvinningsstationer, säger Annika Ahlberg regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI.

centrum_host_helsida

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
storemore_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
centrum_outsider_host
storemore_out
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
pantamera_out