defacto_pan2020
Några av gärningsmännen greps mitt i ett villaområde

Åtalas för logistikkuppen-Stal telefoner värda över 3 miljoner

Nio män åtalas för kuppen mot ett elektroniklager i Arlandastad i mars.

centrum_artikel_host

Nu har åtal väckts mot nio personer för inblandning i logistikkuppen i Arlandastad i mars. Åtta av de misstänkta är från stockholmsområdet. De blev tagna på bar gärning runt om i Märsta direkt efter att de brutit sig in och tagit 432 telefoner till ett värde av över 3,3 miljoner kronor.

Enligt stämningsansökan mättes de i ett garage i Solna innan de åkte mot Arlandastad i tre bilar. Några utförde själva stölden, andra kastade fotanglar på E4:an och vissa höll span. Två bilar punkterades i samband med kuppen. Rättegången kommer att äga rum med start på tisdag och pågå under två veckor hos Attunda tingsrätt i Sollentuna.

moderat_pan_helsida

EU-delegater besökte Märsta

Politik EU-befinner sig som bekant i Arlandastad XPO under det första halvåret och på fredagen besökte ett antal delegater Märsta för att diskutera integration.

humbacken_helsida
centrum_host_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

connys_helsida

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

pantamera_avc_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

pantamera_out
swedol_outsider
humbacken_outsider
nrh
connys
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider