moderat_pan_nov
Här greps två personer misstänkta för misshandeln i Sigtuna

Åtalas för anstiftan till grov misshandel

En man från Sigtuna i 50-årsåldern åtalas för anstiftan till grov misshandel sedan han lejt två personer att ge sig på en man som tidigare misshandlat honom.

centrum_artikel_host

Sigtunabon misshandlades och trakasserades ev en man i flera års tid, det kulminerade i början av juni då mannen misshandlades och ofredades med bajspåsar, något märsta.nu rapporterade om igår (onsdag).

Sigtunabon åtalas nu för anstiftan till grov misshandel sedan han lejt två personer att ge sig på mannen. Samtliga tre är häktade för grov misshandel samt sigtunabon för anstiftan till grov misshandel. Enligt åtalet ska två män ha slagit ner honom och därefter ha misshandlat honom med tillhyggen. De greps kort därpå på väg 263 vid Arlandastad.

Misshandeln skedde på öppen gata i centrala Sigtuna och många blev vittnen till händelsen. Till en polismans den åtalade sigtunabon ha sagt: Jag tar saken i egna händer. Därav kunde polisen snabbt koppla sigtunabon till misshandeln.

defacto_helsida
julmarknad_2022
agy_oppethus
pantamera_avc_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

dackskifte_helsida
vintermarknad_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida
moderat_pan_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

advent_kyrka_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
vintermarknad_outsider
centrum_outsider_host
kyrka_outsider_advent
ridskola_2020_outsider
connys
marknaden_outsider
dackskifteoutsider
pantamera_out
nrh