moderat_pan_nov
Foto: Jamshid Jamshidi

Serievåldtäktsman åtalas för våldtäkt i Märsta

En man som åtalas för över tjugo våldtäkter ska ha utfört en av dessa i Märsta.

centrum_artikel_host

I ett omfattande sexåtal där en man misstänks ha våldtagit ett flertal kvinnor/flickor mellan åren 2012-2020 ska en av dessa våldtäkter ha skett i Märsta i maj förra året. Mannen som är i 30-årsåldern hotade kvinnan att skada eller döda henne om hon inte medverkade till sex. Hon deltog därefter. Utöver våldtäkterna så rör det sig om flera fall av sexuellt övergrepp, kränkande fotografering. Åtalet väcktes för drygt en vecka sedan. Våldtäkterna har skett runt om i stockholmsområdet.

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

dackskifte_helsida
moderat_pan_helsida
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
centrum_host_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

advent_kyrka_helsida
connys_helsida
agy_oppethus

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
dackskifteoutsider
connys
kyrka_outsider_advent
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider
centrum_outsider_host