eldsjal2024_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Serievåldtäktsman åtalas för våldtäkt i Märsta

En man som åtalas för över tjugo våldtäkter ska ha utfört en av dessa i Märsta.

centrum_artikel_host

I ett omfattande sexåtal där en man misstänks ha våldtagit ett flertal kvinnor/flickor mellan åren 2012-2020 ska en av dessa våldtäkter ha skett i Märsta i maj förra året. Mannen som är i 30-årsåldern hotade kvinnan att skada eller döda henne om hon inte medverkade till sex. Hon deltog därefter. Utöver våldtäkterna så rör det sig om flera fall av sexuellt övergrepp, kränkande fotografering. Åtalet väcktes för drygt en vecka sedan. Våldtäkterna har skett runt om i stockholmsområdet.

mp_helsida_eu

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

pantamera_avc_helsida
storemore_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida
steningekompani_helsida
connys_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

spedition_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

spedition_outsider
storemore_out
nrh_sigtuna
connys
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
stentekompani_outsider
centrum_outsider_host
mp_eu_outsider